Haberler

Murat Boz Yeni Albümün Müjdesini Verdi

Güncelleme:

Etiler'de bir mekan çıkışında muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, "Albüm geliyor, ortalık yıkılacak" diyerek hayranlarını sevindirdi.

'O Ses Türkiye' jüriliğinden sonra 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' jüriliğine başlayan Murat Boz, programların bitmesiyle sakin bir döneme girdi.

"BOMBA BİR SÜRPRİZİM VAR"

Yoğun çalışma temposunun ardından boşluğa düşen Murat Boz, bu sakinliği yine çalışarak değerlendirdi. Etiler'de bir mekanda arkadaşlarıyla kahvaltı yapan Boz, çıkışta muhabirlere "Çok yakında bomba bir sürprizim var. Albüm geliyor. Ortalık yıkılacak" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Murat Boz Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500

Yorumlar (15)

selin gün:

hiç merak etmeyuz daa biz bu bozu . . bize ne yavv . sevmeyruz daa ötesi vamı

8
3
yanıtYanıtla
harbi:

dolabında colins marka elbise yok ama reklamına kanan angutlar gidip alıyor. . .

7
1
yanıtYanıtla
duygucanmobilWeb@haberler.com:

Artık muratın ışığı sondu tutunmaya calışıylr

5
2
yanıtYanıtla
deniz:

bu çocuk elizleyken iyiydi ya elizle ayrıldılar buda bozuldu

5
1
yanıtYanıtla
...:

sakal severimde bukadar uzun sakal hiçbir erkege yakışmıyor ama ne yapsın bu adamda anca sakal bırakında yakışıklı gözüküyor sakalsız karizması gidenlerden

4
1
yanıtYanıtla
)):

bomba süpriz dedigi şeyde albümdür yavhu bir albüm çıksın buna insanlar karar versin

3
1
yanıtYanıtla
olmamış:

sakallar bencede olmamış çok uzun biraz kısaltsın muratı çirkinleştirmiş birde murat bozun acil biraz kilo alması şart zayıflıktan gözlerin altı çöktü çocugun geçtigimiz yıllarda o kötü ve deforme vucuyla çekilen fotoğraflardan sonra azim yapıp spora felan başladı ama abartı olunca bence yakışmıyor

3
1
yanıtYanıtla
MutsuzMobil-IOS:

Cok önmli sanki yapsa neolur ypmzsa neolur kim dnliosA murat bozmuş

3
1
yanıtYanıtla
aa:

İzlemeyin şunları ya. Milyonları götürüyorlar biz salak salak bakıyoz.

3
0
yanıtYanıtla
olmussmobilWeb@haberler.com:

Bekliyoruz muart boz : sahalarında super

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title