Haberler

Muhteşem Yüzyıl Kösem'e "Genç Osman" Aranıyor!

Güncelleme:

İstediği reytingi elde edemeyn "Muhteşem Yüzyıl Kösem"in yapımcıları atağa geçti. Beren Saat'i erken senaryoya dahil eden yapımcılar, bu kez Genç Osman arayışına düştü.

Reyting listelerinde istediği sonucu almayan "Muhteşem Yüzyıl-Kösem" dizisini kurtarma çabaları devam ediyor. Başrollerinde Hülya Avşar ve Ekin Koç gibi isimlerin yer aldığı proje yeni sezona büyük bir umutlarla başlamıştı. İlk olarak reyting listelerine iddialı bir giriş yapan dizi ne yazık ki başarısını bir sonraki haftalara taşıyamayınca yapımcılar, 13'üncü bölümde diziye dâhil olacak Beren Saat planını devreye soktu. Buna göre Saat, 7'nci bölümde ekran karşısında olacak.

"GENÇ OSMAN" ARAYIŞI BAŞLADI

Yurtdışına satıldığı için ekrandan kaldırılması mümkün olmayan dizinin yapımcıları işi sağlama almak istedi ve B planını devreye sokmak için kolları sıvadı. Buna göre, ekip Sultan Ahmed'in oğlu Genç Osman için cast çalışmalarına başladı.

2 ÜNLÜ ERKEK OYUNCUYLA GÖRÜŞÜLÜYOR

15 bölüm sonrası ortaya çıkacak olan Genç Osman'ı Kerem Bürsin'in canlandırması istenmiş. Ancak Bürsin'in dizisi olduğu için oyuncuyu rafa kaldırdıkları öğrenildi. Ekibin kapalı kapılar ardından 2 tane çok ünlü erkek oyuncuyla görüştüğü öğrenildi.

Kaynak: Akşam

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Muhteşem Yüzyıl Hülya Avşar Genç Osman Ekin Koç Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı?
500

Yorumlar (51)

alperenMobil-ANDROID:

Türk düşman larini böyle proje lere alirsaniz her zaman kaybedersiniz

46
4
yanıtYanıtla
boş işler:

bu rezilliği izlemeyeceğiz. . . kendini yırtın daha. .

30
7
yanıtYanıtla
ses:

İNŞALLAH reyting kurbanı olurlarda dizi yayından kalkar, çünkü beren saatti ekranlarda görmek istemiyoruzz artıkkk

31
6
yanıtYanıtla
adem:

inşallah dizi daha da beter olur da yayından kalkar da böyle tarihimizle bağdaşmayan dizi çekmessiniz diriliş varken sizi mi izlicez

30
6
yanıtYanıtla
Muhteşem kösem devam:

İnşallah yayından sen ve senin gibiler kalkar. Bunun için Allah''a dua ediyorum.

yanıt2
yanıt4
bursa16:

pkk destekçılerini SULTAN PADİŞAH YAPARSANIZ ALIRSINIZ REYTİNGİ. . . . BETER OLUN SIFIR CEKİN

29
3
yanıtYanıtla
Feridun Bilyaz:

Beren Saat i protesto ediyoruz bu diziyi izlemeyeceğiz demiştik ve sözümüzde duruyoruz ekrana çıkan herkesi izlemek zorunda değiliz

21
9
yanıtYanıtla
madem.:

bereni zaten seyreden yok

23
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

tarihi tamemen çarpıtarak anlatıyorlar bu kabul edilemez böyle bir rezilliği izleyenlere yuh diyorum

21
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

MUHAREM INCEYI OYNATIN :))))

21
4
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title