Haberler

Muhtarlık Hizmeti ve Belediye Çözüm Merkezi Bir Çatıda Buluştu

Güncelleme:

Beylikdüzü Belediyesi, "Mahallemiz Cumhuriyet" adında kurduğu Cumhuriyet Mahallesi yeni muhtarlık binasını hizmete açtı.

Vatandaşlarla belediye arasında iletişim köprüsü kuracak olan çözüm merkezini de içinde barındıran muhtarlığın açılışını, Başkan İmamoğlu ve Beylikdüzü muhtarları yaptı.

Beylikdüzü'nde tüm Türkiye'ye örnek teşkil edecek bir yapı hizmete girdi.10 Mahalle için planlanan belediye çözüm merkezlerinin de içinde olacağı muhtarlık binalarının ilk örneği; Cumhuriyet Mahallesi için oluşturuldu. "Mahallemiz Cumhuriyet" adıyla yeni muhtarlık binası, Cumhuriyet Parkı'nda 80 m2 alanda yeşille bütünleşen bir koruluğun içinde hizmet için hazır.

"Yeni Muhtarlık İşlevini Beylikdüzü'ne Yayacağız"

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başkan Yardımcıları, Başkan Danışmanları İlçe protokolü, İstanbul Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı ve Beylikdüzü'nun muhtarlarının katıldığı Cumhuriyet Mahallesi yeni muhtarlık binası açılış töreni kurdele kesimi ile gerçekleşti. "Mahallemiz Cumhuriyet kavramını tüm Beylikdüzü'ne yaymak istiyoruz" diyerek görüşlerini ortaya koyan İmamoğlu, "Bu bir halkla ilişkiler ve vatandaşla buluşma projesidir. Biz belediye yönetimi olarak vatandaştan gelen her isteği karşılamaya çalışıyoruz. Muhtarlar da bu işin içinde yer alan ön önemli hizmet birimi. Sağladığımız yeni fonksiyonla halka belediye arasındaki etkileşimi güçlendireceğiz. Muhtarlarımızın katılımıyla bu muhtarlık işlevini tüm Beylikdüzü'ne yayacağız" diye konuştu.

"Her Yapımız Kalıcı Olacak"

İmamoğlu ayrıca, yeni binanın ilçeye hayırlı olması dileklerini ileterek, Beylikdüzü'ne yapılan her yapının kalıcı bir eser haline geleceğini ve nitelikli merkezleri vatandaşlarla buluşturacaklarını ekledi. Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Perihan Mengen, ortadaki emeğin çok değerli olduğunu söyleyerek hizmet için heyecanlı olduklarını belirtti ve tüm belediye yönetimine teşekkür etti. İstanbul Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Selami Aykut ise önemli bir yapının hizmete açıldığını belirtti. Aykut, Başkan İmamoğlu'nun muhtarlara değer vermesini takdirle karşıladığını ve demokrasi örneği bir davranış sergilediğini ifade etti. Başkan İmamoğlu ve katılımcılar yeni binayı gezerek hizmet alanlarını yakından inceledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cumhuriyet Mahallesi Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title