Haberler

Üzerine Kaya Parçası Düşen Orman İşçisi Öldü

Güncelleme:

Muğla'da ormanda ağaç kesim işçisi, iş makinasının üst kısımda yol düzeltmesi yaptığı sırada üzerine düşen kaya parçasıyla hayatını kaybetti.

Muğla'nın Köyceğiz İlçesi'nde, ormanda ağaç kesim işçisi olan 55 yaşındaki Sadettin Atlı, iş makinasının üst kısımda yol düzeltmesi yaptığı sırada üzerine düşen kaya parçasıyla hayatını kaybetti.

KAYA PARÇASI DÜŞTÜ

Ormanda ağaç kesimi yapan Sadettin Atlı, üst kısımda iş makinasının yol düzeltmesi yaptığı sırada üzerine kaya parçası düştü. Sadettin Atlı ağır yaralanırken olayı gören diğer işçiler Atlı'yı kayanın altından çıkararak durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi.

MORGA KALDIRILDI

İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerin yaptığı kontrolde Atlı'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Evli ve 4 çocuk babası olan Sadettin Atlı'nın birlikte çalıştığı eşi Zeynep Atlı ve oğlu sinir krizi geçirirken, Atlı'nın cenazesi savcının incelemesinin ardından Köyceğiz Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

"GÜRÜLTÜDEN DUYMADI"

Atlı'nın birlikte çalıştığı arkadaşları; "Sadettin kesim yapıyordu. Yukarıdan düşen kaya üzerine geldiği sırada bağırdık. Fakat kesim makinesi çalıştığı için gürültüden duymadı ve bu olay başımıza geldi." dedi.

Olay yerine gelen AK Parti Belediye Meclis Üyesi Muhammet Sül, "Arkadaşlar ormandan almış oldukları kesim işinde çalışırken üst kısımda çalışan iş makinesinden kayan kaya Sadettin Atlı arkadaşımızın üstüne düşmüş kendisine Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum." dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Köyceğiz Muğla 3.Sayfa Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

ahmet:

gidin akpye oy verin

5
10
yanıtYanıtla
ahmet babana rahmet:

verdik zaten bu kayayıda akp atmıştır değilmi adamın üstüne :)

yanıt12
yanıt2
turk:

oyumuzu aky ye verdik zaten

yanıt9
yanıt3
halk:

adam CHP, , liymis.

2
13
yanıtYanıtla
48:

bu olayla ne alakası var önce insan

yanıt0
yanıt0
siyasi görüş yok,vicdani görüş var !:

55 yaşındaki bir insanın hala bu tarz işlerde çalışıyor olması;insanlık namına iki elin ortasına kafayı koyup düşünmek için çok geçerli sebep. . . İNSAN olarak DÜŞÜNÜN !

7
2
yanıtYanıtla
nkk:

saglikliysa calismak her yasta iyidir olay tamamen ecel. gelmis Allah rahmet eylesin, . ayrica arac kullaniyormus iyi bir is aslinda, .

yanıt0
yanıt2
MİSAFİR:

89 YAŞINDA DEDEM VAR ODA ÇALIŞIYOR DURDURAMIYORUZ SAĞLIKLI OLDUKTAN SONRA ÇALIŞMANIN YAŞI YOKTUR AMA DİKKAT ETMEK GEREKİR BİRİLERİNİN ELİNE BAKMAK KADAR ZOR BİRŞEY YOK 55 YAŞ ÇOK YAŞLI DEĞİLDİR

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title