Haberler

Muğla Motosiklet Tutkunu Bodrum' da Oyunu Kullanıp, Güney Amerika Turuna Çıktı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan motosiklet tutkunu 52 yaşındaki Namık Kemal Başbay, oyunu kullandıktan sonra Güney Amerika turuna çıktı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan motosiklet tutkunu 52 yaşındaki Namık Kemal Başbay, oyunu kullandıktan sonra Güney Amerika turuna çıktı. Başbay, motosikletiyle yapacağı yaklaşık 40 bin kilometrelik yolculuğun belgesiliin de çekecek.

Bodrum Motosiklet Kulübü üyesi Namık Kemal Başbay, bugün yaşadığı Dereköy Mahallesi'yle aynı ismi taşıyan ilkokuldaki 1060 nolu sandıkta oyunu kullandıktan sonra 4 ay sürecek Güney Amerika turuna çıktı. Bahçe mobilyaları satışı yaptığı mağazasını bir süre önce kapattığı öğrenilen evli, iki çocuk babası Başbay'ı, 12 ülkede yaklaşık 40 bin kilometre yoly katedeceği yolculuğuna okul bahçesinden yakınları ve sevenleri uğurladı. Daha öncede Ortadoğu, Güney Asya ve Pasifik ülkelerini motosikletiyle gezen Başbay, amacının motosiklet tutkusu ve macerasını belgeselleştirmek ve Türkiye ile Bodrum'un tanıtımını yapmak olduğunu söyledi. Hazırlıklarını geçtiğimiz yıl tamamladığı tura üç hafta önce çıkmayı planladığını ancak seçimler nedeniyle yolcuğunu bugüne ertelediğini belirten Başbay, "Bir oyun günümüzde ne kadar önemli olduğunun bilincindeyim. 'Bir oy bir oydur' deyip, üç hafta bekledim ve oyumu kullandım. Önce İstanbul'a oradan da Buenos Aires'e uçağım. Hedefim, mosiklet tutkunlarının izleyebileceği biraz tehlike, biraz da macera dolu güzergahı belgesel haline getirmek" dedi.

Başbay, BMW 800 Advanture motosikletiyle çıkacağı Güney Amerika Kıtası turunu İstanbul Aquvarium sponsorluğunda gerçekleştireceğini de kaydetti.

İZMİR' DE HERKES OYUNU KULLANIYOR

İzmir'de, 1 Kasım Genel Seçimleri için oy verme işleminin başlamasının ardından, kentte yaşayanlar sandıklara koştu. Bazı sandıkların önleri ve okulların koridorlarında kalabalıklar oluştu. Bazı kişiler çocuklarıyla oy kullanmaya gelirken, yaşlı ve engelliler de erken saatlerden itibaren oylarını kullanmaya başladı.

YALOVALILAR SANDIK BAŞINDA

YALOVA'da da yapılan erken seçime vatandaşlar ilgi gösterdi. Yalova'da oy kullanma işlemi saat 08.00 de başladı. Toplam 168 bin 136 seçmenin bulunduğu Yalova'da vatandaşlar oylarını kurulan 488 sandıkta kullanmaya başladı. Sabahın erken saatlerinde sandığa giden Yalova'lıların seçimlere gösterdiği ilgi dikkat çekti.

Toplam 2 milletvekili bulunan Yalova'da, 7 Haziran seçimlerinde Ak Parti'den Fikri Demirel, CHP'den ise Muharrem İnce seçilmişti.

MUĞLALILAR SANDIĞA KOŞTU

MUĞLA'da vatandaşlar, 1 Kasım Genel Seçimleri için sabah erken saatlerden itibaren oylarını kullanmaya başladı.

Muğla'da, 26'ıncı dönem milletvekili seçimi için oy kullanacak vatandaşlar, saat 08.00'den itibaren sandık başlarına gitti. Yaşlılar ve engellilerin daha sonra sıra beklememek için oylarını erken saatte kullanmak için geldikleri görüldü. Kentte 2 bin 81 sandıkta 673 bin 144 seçmenin oy kullanacağı belirtildi. 7 Haziran'daki genel seçimdeki seçmen sayısında 7 bin 536 kişi artış oldu. Seçmen sayısı sıralamasında 334 sandık ve 116 bin 442 seçmen sayısı ile Bodrum ilk sırayı alan ilçe oldu. Kavaklıdere ise 28 sandık ve 8 bin 173 seçmenle ilçeler arasında son sırada yer aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güney Amerika Namık Kemal Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title