Haberler

Muğla'daki Deprem

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Ula ilçesinde meydana gelen 5 büyüklüğündeki depremde can ve mal kaybı yaşanmadığı bildirildi.

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Ula ilçesinde meydana gelen 5 büyüklüğündeki depremde can ve mal kaybı yaşanmadığı bildirildi.

İlçede meydana gelen depremin ardından, Muğla Valisi Amir Çiçek'in talimatıyla AFAD, Jandarma ve Polis ekipleri Ula ilçesi ile ilçeye bağlı Kızılağaç, Çıtlık, Karabörtlen, Çiçekli, Arıcılar, Kızılyaka, Elmalı, Portakallık ve Kavakçalı mahallelerinde inceleme yaptı.

İncelemelerde herhangi bir can ve mal kaybına rastlanmazken, ekipler normale döndü.

Depremin ardından vatandaşlar da ilçedeki kahvehanelerde toplandı.

Muğla Valisi Çiçek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, merkez üssü Ula ilçesi olan 5 büyüklüğündeki depremde, herhangi bir can kaybı veya hasar olmadığını bildirdi.

Vali Çiçek, ekiplerin normale döndüğünü belirterek, "Bölgede olumsuz bir durum yok. AFAD, jandarma ve polis ekiplerini bölgede görevlendirdim. Yapılan incelemede olumsuz bir durumla karşılaşılmadı." diye konuştu.

Esnaf Metin Oktay Demircan da depremi hissederek, iş yerinden dışarı kaçtığını anlattı.

Bölgedeki diğer arkadaşlarının da dışarı kaçmaya çalıştığını vurgulayan Demircan, "Dışarı kaçtığımda kendimi yere attım ve olduğum yerde durdum. Bir süre bekledim. Deprem kısa sürdü ve etkisini kaybetti. Ben ve diğer arkadaşlarım çok korktuk." dedi.

Muğla'nın Ula ilçesinde meydana gelen 5 büyüklüğündeki deprem anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde depremle vatandaşların bulundukları yerden kaçış ve panik anları görülüyor.

Ula Kaymakamı Ali Yılmaz da Karabörtlen Mahallesine giderek, vatandaşlardan bilgi aldı.

AFAD'ın internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, saat 19.22'de merkez üssü Ula ilçesi olan 5 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Amir Çiçek Kızılağaç Muğla Ula Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Survivor kim kazandı? 7 Mayıs Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title