Haberler

Muğla'da Trap Atışları Yapıldı

Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında 200 kişinin katılımıyla trap atış, skeet ve kurşun atış gösterisi gerçekleştirildi.

Muğla'da trap atış, skeet ve kurşun atış gösterileri yapıldı.

Düzen mevkisindeki Muğla Merkez Avcılar ve Atıcılar İhtisas Spor Kulübü Derneği trap sahasında düzenlenen yarışma, profesyonel trap, kurşun, skeet, amatör trap kategorilerinde gerçekleştirildi.

Muğla Avcılar ve Atıcılar İhtisas Spor Kulübü Başkanı Muammer Bağcıoğlu, 3 gün süren etkinlikte atıcılığa ilgi duyanları bir araya getirerek kaynaşmalarını sağladıklarını söyledi.

Yıl içerisinde çok defa yarışma düzenlediklerini, yarışların bu yıl dokuzuncusunu gerçekleştirdiklerini belirten Bağcıoğlu, "Muğla dışından çok fazla katılım var. İzmir, Denizli, Balıkesir, Çanakkale, Antalya Manisa ve birçok ilden atıcılar geldi" dedi.

Yarışlara 200 kişinin katıldığını anlatan Bağcıoğlu, dereceye girenlere tüfek ve av malzemeleri vereceklerini kaydetti.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ise Muğla Merkez Avcılar ve Atıcılar İhtisas Spor Kulübü Derneği ile yaptıkları çalışmada trap atışlarının Muğla'da önemli bir yere getirdiklerini söyledi.

Gümüş, bölgeyi Türkiye'deki sayılı trap sahalarından biri haline getirmeye çalıştıklarını dile getirdi.

Yarışlarda amatör trap kategorisinde Erol Aklan birinci, Ferhat Şimşek ikinci, Ahmet Özmen de üçüncü oldu.

Profesyonel trap kategorisinde ise Adnan Aksüyek birinciliği, Mehmet Koşar ikinciliği, Fatih Yetişgin üçüncülüğü elde etti.

Kurşun kategorisinde ise Ali Gencer birinci olurken, Soner Sarıoğlu ikinci, Hakan Taş üçüncü geldi.

Yarışların skeet kategorisinde Can Eser birinciliği, İbrahim Civan Şahkalay ikinciliği, Levent Esen ise üçüncülüğü kazandı.

Dereceye girenlerin kupa ve hediyelerini Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Gümüş, Avcılar ve Atıcılar İhtisas Spor Kulübü Başkanı Bağcıoğlu? verdi. - Muğla

Kaynak: AA / Güncel

Bahattin Gümüş Muğla Merkez Avcılar Menteşe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title