Haberler

Muğla'da 19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı

Muğla'da 19 Mayıs coşkuyla kutlandı MUĞLA'daki 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında, Samsun'dan 1026 kilometre pedal çeviren bisikletçiler taşıdıkları Türk bayrağını Vali Amir Çiçek'e teslim etti.

Muğla'da 19 Mayıs coşkuyla kutlandı

MUĞLA'daki 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında, Samsun'dan 1026 kilometre pedal çeviren bisikletçiler taşıdıkları Türk bayrağını Vali Amir Çiçek'e teslim etti.

Muğla'daki 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarının adresi, Menteşe'deki Cumhuriyet ve Sınırsızlık meydanları oldu. Kutlamalar Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı. Törene; Muğla Valisi Amir Çiçek, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, CHP'li Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, CHP'li Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, siyasi partilerin temsilcileri, partilerin milletvekili adayları, çok sayıda sporcu ve gençler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından 15 Mayıs'ta Samsun'dan yola çıkan ve 1026 kilometre pedal çevirip kente ulaşan 10 kişilik bisikletli grup, taşıdıkları Türk bayrağını Vali Amir Çiçek'e teslim etti. Törenin ardından protokol üyelerini de katılımıyla 'Ata'ya Saygı Yürüyüşü' düzenlendi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü önünde son bulan yürüyüş sonrası Cumhuriyet ve Sınırsızlık meydanlarında çeşitli etkinlikler düzenlendi. Sokak oyunları, tiyatro, karaoke, playstation ve mini voleybol turnuvaları ile zumba gösterisi düzenlendi. Öte yandan, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker de 19 Mayıs için kutlama mesajı yayınladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Amir Çiçek 19 Mayıs Samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title