Haberler

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün, Mazbatasını Aldı

Güncelleme:

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Osman Gürün, mazbatasını aldı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Osman Gürün, mazbatasını aldı.

Muğla Adliyesi'ne CHP Muğla milletvekilleri Ömer Süha Aldan ve Nurettin Demir, CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk ile partililerle giden Gürün'e mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Haluk Okul verdi.

Okul, Muğla'da seçimlerin demokrasi ortamında gerçekleştiğini, adayların ve vatandaşların seçim sürecinde büyük duyarlılık gösterdiğini söyledi.

Seçim sonuçlarının tamamlanması için yoğun uğraş verdiklerini dile getiren Okul, "Sonuçlar inşallah vatanımıza, milletimize ve Muğla'mıza hayırlı olur. Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Osman Gürün'e hayırlı olur. Görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Gürün ise Muğla'da seçimlerin huzur içerisinde tamamlandığını ifade etti.

Seçim sürecinde kayda değer olumsuz bir durum yaşanmadığını anlatan Gürün, "Seçimin bu kadar düzenli ve demokratik kurallar içerisinde gerçekleştirilmesinde önce halkımız, sonra adaylarımız katkı sağladı. İl ve ilçe seçim kurullarının da çok önemli katkıları oldu" diye konuştu.

Gürün, eşi Gülsüm Gürün ile daha sonra adliye önünde vatandaşların tebriklerini kabul etti.

Muhabir: Durmuş Genç

Yayınlayan: Hızır Hacısalihoğlu

Kaynak: AA / Politika

Ömer Süha Aldan Nurettin Demir Osman Gürün Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title