Haberler

Müezzinoğlu - Yıldırım'ın AK Parti Genel Başkanlığına Aday Gösterilmesi - Ankara

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Aziz Sancar Araştırma Merkezi'nden görüntüler Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Nobel ödülü sahibi Prof. Dr. Aziz Sancar'ın görüntüleri İstiklal Marşı'nın okunması Dinleyicilerden görüntüler Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun açıklamaları Açılışın yapılması Yıldırım'ın AK Parti Genel Başkanlığına aday gösterilmesi Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: "Son derece hızlı hizmet eden, icraat adamı Ulaştırma Bakanımız, inşallah pazar günü Adalet ve Kalkınma Partisinin genel başkanı olacak.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Aziz Sancar Araştırma Merkezi'nden görüntüler

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Nobel ödülü sahibi Prof. Dr. Aziz Sancar'ın görüntüleri

İstiklal Marşı'nın okunması

Dinleyicilerden görüntüler

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun açıklamaları

Açılışın yapılması

Yıldırım'ın AK Parti Genel Başkanlığına aday gösterilmesi

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu:

"Son derece hızlı hizmet eden, icraat adamı Ulaştırma Bakanımız, inşallah pazar günü Adalet ve Kalkınma Partisinin genel başkanı olacak. Şimdiden hayırlı, uğurlu olsun diyorum."

"AK Parti olarak hep hedefleri tartıştık, hiç isim tartışmadık"

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın AK Parti Genel Başkanlığına aday gösterilmesini, "İcraat adamı Ulaştırma Bakanımız, inşallah pazar günü Adalet ve Kalkınma Partisinin genel başkanı olacak. Şimdiden hayırlı, uğurlu olsun" sözleriyle değerlendirdi.

Bakan Müezzinoğlu, Nobel ödülü sahibi Prof. Dr. Aziz Sancar'ın katılımıyla yapılan "Aziz Sancar Araştırma Merkezi"nin açılışındaki konuşmasında, Yıldırım'ın AK Parti Genel Başkanlığına aday gösterilmesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti'nin kurulduğu günden beri hep "ülkenin geleceğe ait hedefleri ve umutları" dediklerini ifade eden Müezzinoğlu, yeni genel başkan adayının kararını, bugün yapılan AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısında verdiklerini ve kamuoyuna açıkladıklarını anımsattı.

Müezzinoğlu, "Son derece hızlı hizmet eden, icraat adamı Ulaştırma Bakanımız, inşallah pazar günü Adalet ve Kalkınma Partisinin genel başkanı olacak. Binali Yıldırım Bakanımıza, inşallah pazar akşamından itibaren de genel başkanımıza, şimdiden hayırlı, uğurlu olsun diyorum. Rabbim onun yar ve yardımcısı olsun. Milletçe birlik ve beraberlik içinde, bu ülkeyi hedeflere taşımayı, milletimize olan borcumuzu ödeyebilmeyi Rabbim bizlere nasip etsin." diye konuştu.

"AK Parti olarak hep hedefleri tartıştıklarını, hiç isim tartışmadıklarını" dile getiren Müezzinoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kurulduğumuz günden itibaren belirli güç odakları hep isim tartışmaya yönlendirmeye çalıştılar. Halbuki biz isim değerlendirdik, hiç isim tartışmadık, hedefleri tartıştık. 'Bu ülkenin 2023 hedefleri olmalı. Sağlıkta şu hedefleri, bilimde, ilimde, araştırmada, şu hedefleri olmalı' dedik. 'Bu ülkenin ekonomik olarak 2023'te olması gereken hedef bu olmalı' dedik. Bu olmalı derken, hedefleri koyarken bu hedeflere gidecek isimleri değerlendirdik. Biz isimlere tapan değil, isimleri değerlendiren bir anlayışla bu ülkeye ve bu millete hizmet ettik ve etmeye devam edeceğiz. Sorumluluk üstlenen arkadaşlarımızın Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Birlik ve beraberlik içinde inşallah 2023'te çok daha farklı bir noktada Türkiye, dünyanın da ihtiyacı olan, güçlü ve dünyanın bugün çektiği sıkıntılara da farklı farklı dinamikleriyle olumlu katkılar sağlayacak bir Türkiye ve büyük bir millet inşallah tarihi geleceğe damgasını vuracaktır."

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Müezzinoğlu Binali Yıldırım AK Parti AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title