Haberler

Müezzinoğlu: Fetö ve PKK Bitecek Bunların Sahipleri Yeni Maşalar Arayacaklar

Seçim bölgesi Bursa'da, partilerin milletvekilleri, il başkanları ve sivil toplum temsilcileri ile kahvaltıda buluşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu daha sonra İçişleri eski Bakanı Efkan Ala ile Ak Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 42. İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı.

Seçim bölgesi Bursa'da, partilerin milletvekilleri, il başkanları ve sivil toplum temsilcileri ile kahvaltıda buluşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu daha sonra İçişleri eski Bakanı Efkan Ala ile Ak Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 42. İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı. Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Bakan Mehmet Müezzinoğlu, en önemli görevlerinin vatandaşların ve milletin sıkıntısını gidermek ve çözmek olduğunu söyledi. 'Birileri tuzak kuracak, tuzakları bozacağız. Birileri çukur kazacak o çukurlara onları gömeceğiz" diyen Müezzinoğlu, "Birileri farklı farklı maşalar kullanacak, FETÖ'yü bu milletin başına bela edecek, FETÖ'yü de adamlarını da kendi başlarına bela etmeyi inşallah başaracağız. Bu anlamda hiçbir şeyden tereddüdümüz yok. Milletimiz 15 Temmuz akşamı nasıl asil, cesur ve ferasetli bir millet olduğunu gösterdi. Bu hainler bu milletten korksun. Yeni tuzak veya hesap yapıyorlarsa bilsinler ki ödeyecekleri bedel çok daha ağır olacaktır. Kısa sürede FETÖ de PKK da bitecek ve bunların sahipleri yeni maşalar aramak zorunda kalacaklar ' diye konuştu.

Konuşmasında, mağduriyet söylemleriyle birilerinin FETÖ'nün sözcülüğünü yaptığını ifade eden Müezzinoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda 785 kişinin memuriyetten çıkarıldığını, 462 kişinin görevine iade edildiğini, 247 kişinin de inceleme safhasında olduğunu söyledi. 'Gerçek mağdurların başımızın üstünde yeri var." diyen Müezzinoğlu, "Şehitlerimiz, gazilerimiz vatan için bedel ödediyse, vatandaşlarımız demokrasiye sahip çıkmak için sokaklara çıktıysa, gerçekten mağdur olanlar da vatan için iki ay mağduriyet yaşasın. Burada da 'mağdurum' diye feveran etmesin kamuoyu algısı oluşturmak ne FETÖ'nün sözcülüğüdür, maşalığıdır" diye konuştu.

Bakan Müezzinoğlu daha sonra 15 Temmuz gecesi Ankara Beştepe'den yapılan saldırıda yaralanan Bursa'lı Abdurrahman Kafkas'a Kuran-ı Kerim ile Türk Bayrağı hediye etti.

GÖRÜNTÜ BİLGİSİ: Görüntülen Bursa klasöründe

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ak Parti Merinos PKK Politika Güncel Haberler

title