Haberler

Müezzinden İlginç Sezon Açılışı Duası

Kütahya Simav'da mücadele edeceği Süper Amatör ligde şampiyonluk hedefleyen Yeni Mahalle Site Spor futbol takımı, sezonu kırmızı kart duası yaparak açtı.15 Eylül'de başlayacak 2012-2013 futbol sezonu açılışı öncesi kulübün Yeni Mahalle'deki...

Kütahya Simav'da mücadele edeceği Süper Amatör ligde şampiyonluk hedefleyen Yeni Mahalle Site Spor futbol takımı, sezonu kırmızı kart duası yaparak açtı.

15 Eylül'de başlayacak 2012-2013 futbol sezonu açılışı öncesi kulübün Yeni Mahalle'deki tesislerinde toplanan yönetici, futbolcu ve taraftarlar Eynal Mehteran Takımı'nın seslendirdiği mehter marşları ile coştu. Grup daha sonra karşılaşmaların oynanacağı Simav Şehir Stadı'na geçti. Burada koç kesimi öncesi Sanayi Camii Müezzini Erdoğan Kılıç önderliğinde dua yapıldı. Müezzin Erdoğan Kılıç, yeni sezonda futbolcuların kırmızı kart görmemesi ve rakip futbolcuya faul yapmaması için dua etti. Sanayi Camii Müezzini Kılıç, "Allah Yeni Mahalle Site Sporlu futbolcu kardeşlerimize puanlar nasip etsin. Kart görmesinler. Rakip futbolcuya faul yapmasınlar" dedi. Duaya sahada bulunan futbolcular ile teknik heyet ve tribündeki taraftarlarda eşlik etti.

Daha sonra kesilen koçun ardından futbolcular sezon açılışı için Bursa'dan davet ettikleri Vatan Spor ile hazırlık maçına çıktı.

İlk yarısı Simav Yeni Mahalle Site Spor'un 2-0 galibiyeti ile sonuçlanan karşılaşmanın ikinci yarısında konuk ekip 2 gol kaydedince karşılaşma 2-2 sona erdi.

Simav Yeni Mahalle Site Spor Kulüp Başkanı Fatih Salih Okumuş ise ilk önce iyi bir yönetim oluşturmakla başladıklarını, ardından da gerçekleştirdikleri flaş transferler ile bu yıl Kütahya Süper Amatör Lig'de şampiyonluk arzuladıklarını söyledi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Erdoğan Kılıç Kütahya Eylül Simav Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title