Haberler

Mudanya?da Yangını İzleyen Genç Çift, Trafik Kazasında Öldü

Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde 33 yaşındaki Deniz Çekirge ve eşi 34 yaşındaki Seyit Çekirge, orman yangınını izlemek için park ettikleri otomobile başka bir aracın çarpması sonucu ölürken, kızları 5 yaşındaki Ceren ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde 33 yaşındaki Deniz Çekirge ve eşi 34 yaşındaki Seyit Çekirge, orman yangınını izlemek için park ettikleri otomobile başka bir aracın çarpması sonucu ölürken, kızları 5 yaşındaki Ceren ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Kaza, dün saat 02.00 sıralarında Mudanya- Bursa karayolunun Tepedevrent Mevkii'nde meydana geldi. Bursa'nın İhsaniye Mahallesi'nde oturan ve aynı semtte elektrik malzemeleri satışı yapan işyeri bulunan Seyit Çekirge ve eşi Deniz Çekirge, Tepedevrent Mevkii'ndeki Eczacılar sitesi önüne park ettikleri 16 BYJ 39 plakalı otomobilden dün akşam saatlerinde başlayan ve sabaha karşı söndürülen orman yangınını izlemeye başladı. Bu sırada 35 yaşındaki Ercan Mandıracı yönetimindeki 16 YU 936 plakalı otomobil, iddiaya göre zikzaklar yaparak gelirken önce bir otomobile, ardından Çekirge ailesi fertlerinin içinde bulunduğu otomobile çarptı. Ercan Mandıracı, iki araca daha çarptıktan sonra kaçarken kazada Deniz ve Seyit Çekirge çifti ağır yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Seyit Çekirge ve özel bir hastaneye kaldırılan eşi Deniz Çekirge yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çekirge çiftinin ikiz kızlarından kaza sırasında otomobilde bulunan Ceren yara almadan kurtuldu. İkizi Beren'in ise kaza sırasında bir yakınlarının yanında bulunduğu belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma çok yönlü soruşturma sürdürülüyor. Kaçan otomobil sürücüsü Ercan Mandıracı ise aranıyor.

KAÇAN SÜRÜCÜ ARANIYOR

Mudanya İlçesi'nde 33 yaşındaki Deniz Çekirge ve eşi 34 yaşındaki Seyit Çekirge'ye orman yangını izlerken çarparak ölümlerine neden olan sürücü 35 yaşındaki Ercan Mandıracı aranıyor. Kaçan sürücünün internetteki sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki hesabında kaza yaptığı BMW marka otomobiliyle fotoğraflarının da bulunduğu belirtildi. Ercan Mandıracı'nın özellikle modifiye araçlarla ilgisi olduğu sayfasındaki paylaşımlarında yer alıyor.

"EN AĞIR BİÇİMDE CEZALANDIRILSIN"

Kazada ölen Deniz Çekirge'nin ablası Yeşim Karagöz Tanatay, kaza sırasında kardeş ve eniştesinin aracın ön koltuklarında yangını izlediklerini belirterek, "Çarpma o kadar şiddetli olmuş ki, kardeşimin tüm kemikleri kırılmış. Arka koltukta oturan yeğenim şok geçirmiş" dedi.

Kendisinin yaşam koçu olarak çalıştığını kaydeden Yeşim Karagöz Tanatay, "Bu bölgede aileler, 15-16 yaşındaki çocuklara bile lüks otomobillerini kullandırıyorlar. Kendi aralarında yarış yapanlar, sık sık kazalara neden oluyor. Olaydan sonra kaçan sürücünün bir an önce yakalanarak cezalandırılmasını bekliyoruz" diye konuştu

FOTOGRAFLAR

Tarık ARSLAN/MUDANYA (Bursa), (DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İhsaniye Mudanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title