Haberler

Mücevherlerin Işıltısı Göz Kamaştırdı

Güncelleme:

"Doğa'da Aşk" koleksiyonunu ünlü mankenler tanıttı

6. Ajur Mücevher Tasarım Yarışması'nda, "doğa ve aşk" temalı tasarımlar mücevherde hayat buldu. Ünlü mankenlerin özel bir defile eşliğinde tanıttığı "Doğa'da Aşk" koleksiyonunda yer alan takılar ışıltıları ile göz kamaştırdı.

Mücevher İhracatçıları Birliği tarafından geleneksel hale getirilen ve 6.'sı düzenlenen Ajur Mücevher Takı Tasarım Yarışması'nın ödül töreni Özge Ulusoy'un sunumu ile renklendi. Aralarında Merve Büyüksaraç, Didem Soydan, Beril Kayar, Begüm Yılmaz, Ülkü Taşkın, ve Duygu Akdeniz gibi ünlü mankenlerin yer aldığı görkemli defile ise izleyenleri büyüledi.

Altın kategorisinde; "Defne" teması ile yarışan Hülya Mert birinciliğe layık görülürken, ikinciliği "Bir Damla Su" teması ile Zeynep Nural, üçüncülüğü ise "Kapok Tree" teması ile Ercan Tenekecioğlu aldı.

Değerli taş kategorisinde ise; "Kara Dul" teması ile Mustafa Kula birinci, "Kral Kelebek" teması ile Özlem Altan ikinci ve "Onun ki Kara Sevda" teması ile Deniz Yıldırım üçüncü oldu.

Gala Gecesinin sonunda Enbe Orkestrası da şarkıları ile izleyenleri coşturdu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Moda Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title