Haberler

Muammer Güler'in Acı Günü

Chp İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ile ailenin yakınları ve dostları cami avlusunda başsağlığı dilediler.

Chp İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ile ailenin yakınları ve dostları cami avlusunda başsağlığı dilediler.

Haber-Kamera İbrahim AKTÜRK - İSTANBUL DHA

Eski İçişleri Bakanı Muammer Güler'in amcası Abdulrezzak Güler hayatını kaybetti. Amcasının cenaze törenine katılan Muammer Güler, cami avlusunda taziyeleri kabul etti.

88 yaşında vefat eden emekli öğretmen Abdulrezzak Güler, 3 yıldır Balıklı Rum Hastanesi Vakfı Huzurevi'nde kalıyordu. Dün akşam saatlerinde yaşamını yitiren Abdulrezzak Güler'in cenazesi bugün Zeytinburnu'ndaki Kazlıçeşme Fatih Camii'ne getirildi. Eski İçişleri Bakanı Muammer Güler cenaze törenine eşi Neval Güler ile katıldı.

Muammer Güler, taziyeleri cami avlusunda kabul etti. CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ile ailenin yakınları ve dostları cami avlusunda başbağlığı dileklerinde bulundular.

Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Abdulrezzak Güler'in cenazesi Kazlıçeşme Mezarlığı'na defnedildi. Abdulrezzak Güler'in kalp rahatsızlığı bulunduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Ayaydın Zeytinburnu Neval Güler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title