Haberler

MoviemaxTurk Mayıs Ayında da Türk Filmlerinin Tek Adresi Olacak

Güncelleme:

MoviemaxTurk, Türk sinemasının en çok izlenen, en 'iyi' ve en 'yeni' Türk filmlerini sunmaya devam ediyor.

Televizyon izleyicisinin merakla beklediği ve evinin salonunda rahatça izleyeceği 'Düğün Dernek', 'Kedi Özledi', 'Yarım Kalan Mucize', 'Ayas' ve 'Jin' gibi bir çok vizyon filminin yer aldığı yepyeni Türk filmleri Mayıs ayında MoviemaxTurk'te olacak.

Bu yıl yayın hayatına başlayan MoviemaxTurk, Türk sinemasının en çok izlenen, en 'iyi' ve en 'yeni' Türk filmlerini sunmaya devam ediyor. MoviemaxTurk, Mayıs ayında yayınlayacağı filmlerle televizyon izleyicilerini yine ekran başına kilitleyecek.

Vizyonda büyük ses getiren ve 2013 yılına damgasını vuran 'Düğün Dernek', 'Kedi Özledi', 'Yarım Kalan Mucize', 'Ayas' ve 'Jin' Mayıs ayında televizyon izleyicisiyle buluşacak.

Mayıs ayında MoviemaxTurk'te yayınlanacak en dikkat çekici Türk filmleri arasında 'Düğün Dernek' başı çekiyor. 6.950.293 kişinin izlediği 'Düğün Dernek'. 24 Mayıs Cumartesi MoviemaxTurk'te yayınlanacak. Filmde Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Devrim Yakut ve Barış Yıldız başrolleri paylaşıyor.

Mayıs ayının ilk filmi 9 Mayıs, Cuma günü yayınlanacak 'Yarım Kalan Mucize' 2013 yapımı film 1940'lı yıllarda geçiyor ve resmi olarak 2. Dünya Savaşı'na girmese bile dolaylı olarak derinden etkilenen Anadolu'nun insanlarına odaklanıyor. Bu yıllarda yaşayan genç bir kızın öyküsü ve yaşadığı tüm zorluklara karşı hayatta kalma ve okuma azminin anlatıldığı filmde genç oyuncular Nihan Belgin ve Umut Beşkırma başrolleri paylaşıyor.

16 Mayıs, Cuma günü ise ilkokul çağına gelmiş çocukların yeni kahramanı Ayas, MoviemaxTurk'te olacak. 6 yaşındaki 'Ayas'ın hayatından bir bölümünü yansıtan film, Pepee'nin yaratıcılarının sunduğu ilk uzun metrajlı animasyon film olma özelliğini de taşıyor.

Mustafa Şevki Doğan'ın planladığı üçlemenin ilk filmi olan 'Kedi Özledi' de 17 Mayıs, Cumartesi MoviemaxTurk izleyicisiyle buluşacak. Filmde İlker Ayrık ve Algı Eke yeni evli bir çifti canlandırıyorlar.

Mayıs ayındaki diğer bir film de 'Jin' 30 Mayıs Cuma günü MoviemaxTurk ekranlarında yayınlanacak. 2013 yılında İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali'nin merakla beklenen filmlerinden biri olan 'Jin', henüz 17 yaşında bir genç kızın öyküsünü anlatıyor. Jin'in bu macera dolu hikayesinde; MoviemaxTurk izleyicisi de yakın zamanda ülke coğrafyasında yaşanan güncel sorunlara tanıklık edecek.

MoviemaxTurk Digiturk 17'inci kanalda ve HD kalitesinde 317 numaralı kanaldan izleyiciye ulaşıyor. MoviemaxTurk, gelecek aylarda da televizyon izleyicisinin merakla beklediği ve evinin salonunda rahatça izleyeceği, Türk sinemasının en yeni, en iyi ve önemli yapıtlarını yayınlamaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title