Haberler

Motosikletli Genç Kazada Öldü

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, 1.10 promil alkollü ve kasksız olarak kullandığı motosikletinin kontrolünü kaybetmesi sonucu düşüp, başından ağır yaralanan 26 yaşındaki Ali Acar, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, 1.10 promil alkollü ve kasksız olarak kullandığı motosikletinin kontrolünü kaybetmesi sonucu düşüp, başından ağır yaralanan 26 yaşındaki Ali Acar, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Dalyan Mahallesi'ndeki bir barda çalışan Ali Acar, dün saat 23.00 sıralarında işten çıkıp, Ortaca'daki evine gitmek üzere plakasız motosikletiyle yola çıktı. Alkollü olduğu ve kask takmadığı belirlenen Acar, Atatürk Bulvarı'na geldiğinde, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan motosiklet savruldu. Savrulan motosikletten düşerek, başını asfalt zemine çarpan Acar, yaralandı.

Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Servis ekibinin olay yerindeki ilk müdahalesini ardından Acar önce Ortaca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Acar, daha sonra sevk edildiği Fethiye Devlet Hastanesi'nde, doktorların müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi.

Acar'ın cesedi, savcının incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Acar'ın 1.10 promil alkollü olduğu belirlenirken, jandarma kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

FOOTĞRAF - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ortaca Muğla Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Şahap Kutluer:

Allah rahmet eylesin.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title