Haberler

Motorola Moto G2 İlk Görüntüsü Sızdı

Dedikodusu yapılan akıllı telefon Moto G'nin devam modeli olacağı tahmin edilen bir cihazın görüntüleri sızmaya başladı.

Dedikodusu yapılan akıllı telefon Moto G'nin devam modeli olacağı tahmin edilen bir cihazın görüntüleri sızmaya başladı.

2014 yılının başlarında Google'ın Çinli teknoloji devi Lenovo'ya sattığı akıllı telefon üreticisi Motorola'nın en çok beklenen modeli Moto G'nin devam versiyonu olacağı düşünülen cihaza ait bir fotoğraf sızdı. Android güncellemelerini hızla alması ile tanınan Moto G'nin yeni sürümünün tanıtılması bir süredir bekleniyordu.

Görsele göre şirketin geçtiğimiz haftalarda tanıttığı giriş seviyesi akıllıtelefonu Moto E ile tasarım açısından benzeşen cihazın ekran boyutunun Moto G'ye göre biraz daha büyük olduğu anlaşılıyor.

Kurumsal adı çok merak ediliyor

İspanya'dan gelen sızıntı ile yola çıkarsak akıllı telefonun adı henüz daha netleşmiş değil. Cihazın adı netleşene kadarMoto G'nin yeni sürümü ya da Moto G2 demeye devam edebiliriz. Akıllı telefonun adının Moto G Refresh olabileceği de mevcutların içerisinde

Sızan bazı teknik özellikler

Akıllı telefonMoto Ggibi orta seviye teknik özelliklere sahip olacak. 4 çekirdekli Snapdragon 400 işlemciden gücünü alacağı söylenen cihazın 8 megapiksel kamerası ve boyutu bilinmeyen 720p çözünürlüklü bir ekranı bulunacağı iddia edildi. Akıllı telefonun aynı zamanda çift sim kartdesteğine de sahip olması bekleniyor.

Kaynak: TeknoApsis.com / Teknoloji

Motorola Lenovo Google Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title