Haberler

    Moto 360'la Modern Saat Zamanı

    Motorola'nın akıllı saati için reklam videosu yayınlandı.

    Hasan Uğur Nayır - -

    Android Wear'lı akıllı saatler arasında favorim Moto 360. Geleneksel saat tasarımında olması cihazı ilgi çekici kılıyor. Çıktığı gibi iyi satış başarısı da gösterdi. Moto 360'ın tasarım özelliklerini ve işlevlerini içeren yeni bir reklam yayınlanmış durumda.


    Reklam basitçe modern saat zamanı sloganı ile başlıyor ve Moto 360'ın nasıl yapıldığını, hangi özellikleri sunduğunu 58 saniyede gösteriyor.


    Akıllı saat denizinde bu aralar dalgalanmalar var. Samsung daha önce çıkardığı akıllı saatlerle yüksek paya sahip. LG de klasik spor tasarıma sahip LG G Watch R ile bir hayli dikkat çekti. Samsung, LG ve Asus'un akıllı saatleriyle birlikte piyasada hareketlilik yaşanacak. Ama uzmanlar Apple Watch ve 2015 başlarında çıkacak diğer saatlerle birlikte piyasanın çok daha rekabetçi ve sert yapıya dönüşeceğini ileri sürüyor. Bazı uzmanlar arasında Apple Watch'un geç çıkmasının Android Wear'a büyük avantaj sağladığı görüşü hakim.



    Videoyu izleyemiyorsanız buraya tıklayın.




    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Apple Watch Hasan Uğur Samsung Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title