Haberler

Morais: Avantajımız Her Zaman Kazanmak İsteyen 11 Kişi Sahada Olacak

ANTALYASPOR Teknik Direktörü Jose Morais, Samuel Eto'o'nun kadro dışı kalmasının avantaj mı yoksa dezavantaj mı olduğu şeklindeki soruya, "Avantaj, takımda her zaman kazanmak isteyen 11 kişi sahada olacak.

ANTALYASPOR Teknik Direktörü Jose Morais, Samuel Eto'o'nun kadro dışı kalmasının avantaj mı yoksa dezavantaj mı olduğu şeklindeki soruya, "Avantaj, takımda her zaman kazanmak isteyen 11 kişi sahada olacak. Avantajımız 11 kişiyle oynayacak olmamız" dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, cuma günü sahasında oynayacağı Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına devam etti. Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi Portekizli Teknik Direktör Jose Morais, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Lige istedikleri başlangıcı yapamadıklarını belirten Morais, 4 maçta 1 puan kazandıklarını söyledi. Dünyada 4 maçta 'sıfır' puan alan çok takım bildiğine değinen Morais, Antalyaspor'un da 4 maçta 1 puan alan son takım olmayacağını dile getirdi. Akhisar Belediyespor'un da lige istediği başlangıcı yapamadığını aktaran Morais, "Bu maçta tek bir amacımız var. Taraftarımızın desteğini arkamıza alarak, maçı kazanmak. Maça kazanmak için sıkı hazırlanıyor, sert antrenmanlar yapıyoruz" dedi.

Takım kaptanı Samuel Eto'o'nun kadro dışı bırakılmasıyla ilgili soruya Morais, "Sorunun muhatabı ben değilim. Kulübün yöneticileri ve başkanı var. Sorunun muhatabı onlardır" diye cevap verdi. Gazetecilerin, 'Eto'o'nun kadroda yer almamasını avantaj mı dezavantaj mı olarak değerlendiriyorsunuz' sorusuna ise Morais, "Avantaj, takımda her zaman kazanmak isteyen 11 kişi sahada olacak. Avantajımız 11 kişiyle oynayacak olmamız" dedi.

Açıklamaların ardından Morais, futbolcularına ısınma hareketlerinin ardından taktik çalıştırdı. Antrenmanı Antalyaspor'da forma giyen eski futbolcular da izledi. Kulüp Başkanı Ali Şafak Öztürk, yönetim kurulu üyeleriyle eski futbolcular, kırmızı beyazlı futbolcular ve teknik heyetle fotoğraf çektirdi. İkinci bölümü izlemeye kapalı gerçekleştirilen antrenmanda Başkan Öztürk, saha kenarından takımı takip etti.

- Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akhisar Belediyespor Antalyaspor Samuel Eto Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title