Haberler

Molotoflu Saldırgan 24 Saat Geçmeden Yakalandı

Adana'da molotof kokteyli atarak 2 polisin yaralanmasına neden olan zanlı özel harekat polisinin katılımıyla yapılan operasyonda yakalandı.

Merkez Yüreğir ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi, Süleyman Vahit Caddesi'nde dün atılan molotof kokteyliyle komiser yardımcısı Selahattin Yuvanç ile polis memuru Esat Kardaş yanarak yaralanmıştı. Olaydan sonra Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ortak çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonucunda polise molotof kokteyli atan zanlının A.C.A. olduğu belirlendi.

Zanlının Anadolu Mahallesi'nde oturduğunu belirleyen polis şafak vakti operasyon yaptı. Terör ve asayiş ekipleri özel harekat polisinin de katılımıyla eve baskın düzenledi. Evin kapısını koç boynuzu ile kıran polis zanlıyı gözaltına aldı. Zanlı emniyete getirilerek sorguya alınırken evde yapılan aramada pompalı tüfek ve çok sayıda fişek ele geçirildi. Bu arada, polis korsan gösterilere katılanlara yönelik de yaptığı operasyonda çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

FATİH KEÇE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adana Emniyet Müdürlüğü Cumhuriyet Mahallesi Yüreğir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title