Haberler

MOİ Sahne Dünya Tiyatro Günü'nü İki Oyunla Kutluyor

Güncelleme:

İstanbul'un en modern sahnelerinden MOİ Sahne, Dünya Tiyatro Günü vesilesiyle iki gün üst üste iki büyük oyunu seyirciyle buluşturuyor.

MOİ Sahne'de 26 Mart Cumartesi akşamı Gogol'un yazıp Haldun Dormen ve Tolga Güleç'in başrollerini paylaştığı 'Müfettiş' oyunu, ardından 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nde 'Yılın En Çok İzlenen Oyunu' 'Yetersiz Bakiye' sahneleniyor

Avrupa'nın en büyük alışveriş, yaşam ve eğlence merkezi Mall of İstanbul, İstanbul'un en modern sahnelerinden MOİ Sahne'de Dünya Tiyatro Günü vesilesiyle birbirinden keyifli iki oyunu tiyatroseverlere sunuyor. Sergilenecek oyunlardan biri dünya edebiyatının en önemli yazarlarından Nikolay Gogol'un 'Müfettiş' adlı oyunu, diğeri ise yapımcılığını Gergedan'ın üstlendiği 'Yetersiz Bakiye'.

Tiyatro Kedi oyuncularının sahnelediği 'Müfettiş' oyununda; Haldun Dormen, Hakan Altıner gibi usta isimlerin yanında Tolga Güleç, Selda Özbek, Savaş Bayındır, Emre Büyükpınar, Barış Kıralioğlu, Tayfun Yılmaz, Burcu Akyürek, Caner Tör, Efe Yeşilay rol alıyor. Oyunun yönetmenliğini ise Cenk Tunalı üstleniyor. Oyunda, yüzyıllardır bürokraside bitmeyen yozlaşmış kirli ilişkiler, dönemin ikiyüzlülüğü, dönemin sosyal ve toplumsal konuları mizahi bir üslupla işleniyor.

Nikolay Gogol'un efsaneleşmiş oyunu 26 Mart Cumartesi akşamı saat 20.30'da İstanbul'un en büyük sahnelerinden biri olan MOİ Sahne'de izlenebilir.

Yılın en çok izlenen oyunu 'Yetersiz Bakiye' rekor kırdı

60 oyunda 33 bin seyirciye ulaşarak sezonun en çok izlenen oyunu unvanını alan "Yetersiz Bakiye" Dünya Tiyatrolar Günü'nde 61'inci oyununu sergilemek üzere MOİ Sahne'de izleyicisi ile buluşacak.

Rekor kıran oyunun başrollerini Hakan Yılmaz ve Hande Subaşı paylaşıyor. Oyun, borçlarını ödeyebilmek için evlerinin iki odasını kiraya veren bir çiftin komedisini anlatıyor.

Yetersiz Bakiye, tiyatro sezonu bitmeden kaçırmak istemeyenler için 27 Mart Pazar günü saat 20.30'da MOİ Sahne'de.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haldun Dormen Tolga Güleç İstanbul Gogol Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title