Haberler

MOİ Sahne'de gelecek hafta

Güncelleme:

MOİ Sahne 20-26 Mart haftası; birbirinden keyifli tiyatro oyunları, konserler ve sahne gösterileriyle dolu olacak. Etkinlik takvimi şöyle:


22 Mart Çarşamba günü saat 21.00'da Demet Akbağ ile 'Bir Demet Muhabbet'

Usta tiyatrocu Demet Akbağ, 'Bir Demet Muhabbet' adlı tek kişilik gösterisinde çocukluğundan başlayıp sanat hayatı boyunca yaşadıklarını komedi diliyle aktarıyor. Sanatçının ilk dizileri, sinema filmleri ve tiyatro oyunlarından barkovizyon aracılığıyla kesitler gösterilerek oynanan oyun, izleyiciyi kahkaha dolu bir yolculuğa çıkartıyor.

Seyircilerin soruları ile şekillenen gösteri, her oynanışında kendini yeniliyor ve yeni anılarla, yeni yaşanmışlıklarla zenginleşiyor.

23 Mart Perşembe günü saat 20.30'da Genco Erkal ile 'Güneşin Sofrasında'

Genco Erkal 'Güneşin Sofrası' adlı oyunda, 20. yüzyıl edebiyatının iki önemli ismi Bertolt Brecth ve Nazım Hikmet'i aynı sahnede buluşturuyor. Güneşin Sofrası'nda bir araya gelen iki ozan; barışa, sevgiye, adalete, vatana ve kardeşliğe kısaca hayatımıza dair kavramları müzikal bir söyleşiyle irdeliyor. Genco Erkal'ın uyarlayıp yönettiği oyunda usta sanatçıya Tülay Günal eşlik ediyor. Güneşin Sofrası'nda; Kurt Weill, Hans Eisler, Zülfü Livaneli, Edip Akbayram, Timur Selçuk, Fazıl Say gibi ustaların eserleriyle izleyici sözlü ve müzikli bir ziyafete davet ediliyor.

24 Mart Cuma günü saat 21.00'da 'Taksim Trio' konseri

Fizy Kış Konserleri kapsamında düzenlenecek olan 'Taksim Trio' konserinde grup, farklı tarzda dünya müziklerini kendi üsluplarıyla yorumlayacak.

25 Mart Cumartesi günü saat 21.00'da 'İrem Derici' konseri

Fizy Kış Konserleri kapsamında düzenlenecek olan 'İrem Derici' konserinde, sanatçı sevilen şarkılarını seslendirecek.

26 Mart Pazar günü saat 13.00'da çocuk oyunu 'Canım Kardeşim Müzikali 2' ve saat 18.30'da 'Anadolu Ateşi Kıvılcım' çocuk dans gösterisi

Çocukların TRT ekranlarında severek izlediği Canım Kardeşim adlı çizgi filmin müzikli sahne gösterisi MOİ Sahne'de izleyiciyle buluşacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Genco Erkal Demet Akbağ 22 Mart Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title