Haberler

Modern Caddeler ile Kula'nın Çehresi Değişti

Güncelleme:

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile hayata geçirdiği ana caddelerdeki kilit parke yol çalışmaları ile vatandaşlara pırıl pırıl yollar kazandırdı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçede hayata geçirdiği projeler ile vatandaşların takdirini toplamayı sürdürüyor. Kula Belediyesi işbirliği ile ilçede birçok projeye imza atan Büyükşehir Belediyesi; Yunus Emre, Tabduk Emre, Mehmet Akif Ersoy, Şehitler ve Mevlana Caddesi gibi ana caddeleri baştan aşağıya yeniledi. Binlerce metrekare kilit parke taş döşemesinin yapıldığı yollarda, içme suyu ve kanalizasyon hatlarının yenilenmesinden elektrik ve telefon kablolarının yer altına alınmasına kadar altyapı çalışmalarının hepsi tamamlandı. Peyzaj ve aydınlatmaların da yapıldığı yollar ile Kula, pırıl pırıl modern bir görünüme kavuştu.

Caddeler Pırıl Pırıl

Kula'nın her geçen gün değişerek ilçe sakinlerinin hak ettiği güzelliğe kavuştuğunu belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, "Kula'mızın her noktasına imkanlarımız doğrultusunda belediyemizin hizmetlerini götürmeye çalışıyoruz. İlçe merkezimizde ve köylerimizde birçok projeyi hayata geçirdik. Manisa Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ işbirliğinde ilçe merkezimizdeki harabe görünümündeki yolları baştan aşağıya yeniledik, yenilemeye de devam ediyoruz. Vatandaşlarımıza aydınlatılmış, alt yapı sorunları ortadan kaldırılmış ve yepyeni görünümüyle modern caddeler kazandırdık. Başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere tüm ekibine teşekkür ederim. İlçemize hayırlı olsun" diye konuştu.

Vatandaşlar Memnun

Kula'da faaliyet gösteren esnaflar ve ilçe sakinleri yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirerek Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'a teşekkür etti.

Kula esnaflarından sigortacı Osman Tanık, "Yapılan yollardan çok memnunuz, gerçekten çok güzel oldu. Eski günlere göre çok güzel, çok memnunuz" diye konuştu.

Galerici Bayram Kaptan ise "Bu yolları yapanlardan Allah razı olsun. Daha önce böyle değildi. Yolumuz ve önümüz açıldı. Cengiz Ergün'den Allah bin kere razı olsun. 15 yıldır başkaların yapamadığını Cengiz Ergün bu dönemde hepsini yaptı" dedi.

Kula'da şoförlük yapan Celal Öztürk, "Yollarımız eskiden paspaldı. Şimdi çok güzel her taraf tertemiz pırıl pırıl. Bizim Başkanımızdan Allah razı olsun diyelim başka ne diyelim. Memnunuz başka da diyecek bir şeyimiz yok" ifadelerini kullandı.

Nurullah Gürbüz de" Havuzlar güzel, ışıklar güzel, yollar tertemiz. Caddeler düzenli sulanıp temizlenip planlı projeli olmasını istiyoruz, başka bir isteğimiz yok. Hizmetlerinin devamını bekliyoruz" dedi.

Caddede lokanta işletmesi bulunan Reşat Kahraman, "Yollar güzel oldu. Memnunuz ve bir şikayetimiz yok. Yapım sürecinde 3-4 ay zorluk yaşadık ama yollarımız istediğimiz şekilde oldu. Şimdi memnunuz" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Akif Ersoy Cengiz Ergün Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title