Haberler

Model Araba Tutkusunu Kazanca Dönüştürdü

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Hüseyin Karapekmez ve oğlu Fatih Karapekmez'in beraber araçlarla oynaması, - İş yerinden detay, - Model araçlar, - Hüseyin Karapekmez'in açıklamaları, - Detay, Model araba tutkusunu kazanca dönüştürdü- Çorum'da Hüseyin Karapekmez, oğlunun çocukluk yıllarında başlayan oyuncak araba tutkusunu kazanca dönüştürmeyi başardı - Karapekmez kent merkezindeki iş yerinde bu oyuncaklardan kiralayarak hem merakını gideriyor hem de aile bütçesine katkı sağlıyor KEMAL KARADAĞ - Çorum'da Hüseyin Karapekmez, oğlunun oyuncak araba merakından yola çıkarak girdiği model araç kiralama işinde yeniliklere imza atmak istiyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Hüseyin Karapekmez ve oğlu Fatih Karapekmez'in beraber araçlarla oynaması, - İş yerinden detay, - Model araçlar, - Hüseyin Karapekmez'in açıklamaları, - Detay, Model araba tutkusunu kazanca dönüştürdü- Çorum'da Hüseyin Karapekmez, oğlunun çocukluk yıllarında başlayan oyuncak araba tutkusunu kazanca dönüştürmeyi başardı - Karapekmez kent merkezindeki iş yerinde bu oyuncaklardan kiralayarak hem merakını gideriyor hem de aile bütçesine katkı sağlıyor KEMAL KARADAĞ - Çorum'da Hüseyin Karapekmez, oğlunun oyuncak araba merakından yola çıkarak girdiği model araç kiralama işinde yeniliklere imza atmak istiyor. Karapekmez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlu Fatih Karapekmez'in oyuncak araba tutkusunun küçük yaşlarda başladığını söyledi.Oğlunun bu merakı yüzünden zaman zaman maddi güçlükler yaşadıklarını anlatan Karapekmez, "Fatih'in bu merakı maddi olarak da sorun oluşturuyordu. Elektrik faturasını ödemeye çıkıp faturayı ödemeyip o parayla oyuncak aldığım çok olmuştur" şeklinde konuştu.Bu tutkusu eğitimine de yansıyan oğlunun endüstri meslek lisesi motor bölümünde okuduğunu belirten Karapekmez, "Çocukken oyuncaklara çok meraklıydı. Hiç sağlam oyuncağı kalmazdı. İlerleyen yıllarda bu merak hiç bitmedi, aksine artarak devam etti. Bu sefer oyuncakları söküp tekrar takmaya başladı" dedi. Oğluyla izledikleri model araba videoları nedeniyle kendisinin de bu alana ilgi duymaya başladığını dile getiren Karapekmez, "Beni de bu model araç tutkusu sardı. Oğlum bu model araçları tamir etmeye başladı. Hem ona iş imkanı sunmak hem beni de saran bu merakı yaşamak için model araçlarla ilgili bir kiralama dükkanı açtım" diye konuştu.Karapekmez, Türkiye'de model araç kiralayan işletme sayısının az olduğunu kaydederek, maliyeti yüksek olması nedeniyle sektörde çok az firmanın yer aldığını söyledi.-Parkur bile kurdularUzaktan kumandayla çalışan bu oyuncakların gerçekleriyle bire bir aynı özellikte olduğunu vurgulayan Karapekmez, şu bilgileri aktardı: "Çeşitli yerlerden almış olduğum model araçları kiralıyoruz. İş yerimde kurmuş olduğum parkurda vatandaşlar kamyon, traktör, kepçe gibi çeşitli model araçlarla oynuyor. Hem keyifli vakit geçiriyor hem de araçları deneme fırsatı buluyor. Beğenilen araçlar bu şekilde belirli ücret karşılığı kiralanıp piknik gibi etkinliklere ya da çeşitli arazi şartlarında kullanılıyor. Daha sonra tekrar iade ediliyor."Müşterilerine ücretsiz "deneme sürüşü" imkanı sundukları parkurda oğlu ile zaman zaman oyun oynadıklarını anlatan Karapekmez, "Şimdiki hedefimiz kendi model aracımızı yapmak. Çeşitli araştırmalar yapıyoruz. Türkiye'de de iş yeri sayısı az olan bu sektörde yeniliklere imza atmak istiyoruz. Oğlumun merakından yola çıkarak girdiğim bu sektörde hedefimiz çeşitli yerli model araçlar yapmak. Bu konuda da iddiamız hiçbir zaman bitmeyecek" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Çorum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title