Haberler

Modef 2015" Açıldı

"MODEF 2015" açıldı- İnegöl Uluslararası Fuar Merkezi'nde, 12 Nisan'da sona erecek fuarda 195 firmanın ürünlerini teşhir ediliyor İnegöl ilçesinde bu yıl 33'üncüsü düzenlenen "Mobilya ve Dekorasyon Fuarı (MODEF)" açıldı.

"MODEF 2015" açıldı- İnegöl Uluslararası Fuar Merkezi'nde, 12 Nisan'da sona erecek fuarda 195 firmanın ürünlerini teşhir ediliyor İnegöl ilçesinde bu yıl 33'üncüsü düzenlenen "Mobilya ve Dekorasyon Fuarı (MODEF)" açıldı.AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenen fuarın açılış töreninde yaptığı konuşmada, özellikle İnegöllü mobilya sanayicilerinin devletin sağladığı kaynaklardan azami derecede yararlanmasını istedi.Bu konuda bir tasarım atölyesini hizmete açtıklarını belirten Şahin, "Daha üst bir planlama ile daha iyi şeyler düşünüyoruz. Planımız, İnegöl Üniversitesini kurmak. Bu konuda adımları katediyoruz ve gerçekleştireceğiz. Atölye olarak açtığımız bu tasarım bölgesinin fakültesini açacağız. Daha büyük müjdelerimiz de olacak. Umut vadeden çok önemli çalışmalarımız da var, onları zamanı geldiğinde paylaşacağız" diye konuştu.Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de İnegöl'ün, güzel şeyler yapabilen ve mobilya denilince akla gelen önemli merkezlerden biri olduğunu söyledi.MODEF'in her geçen sene geliştiğini vurgulayan Altepe, şunları kaydetti: "21 yıl önce pazar yerinde fuar yapılmıştı. Daha önce de değişik buluşmalar oldu. 2000'li yıllarda burada çalışmalar oldu ve çok hızlı bir gelişme gösterdi. Bu konuda Türkiye'nin hedefleri doğrultusunda kendi misyonuna en güzel şekilde yüklendi. İnegöl, mobilya denilince her zaman akla gelen bir merkez, bir buluşma alanı. Mobilyacılık İnegöl'ün gelişmesine, Bursa'nın gelişmesine önemli katkı sağlıyor. Mobilya, İnegöl'ün her şeyidir. Bu kapsamda çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum."İnegöl Kaymakamı Ali Akça, İnegöl mobilyasının hem rahatlığı hem de dayanıklılığıyla yurt içi ve dışındaki piyasalarda hızla yayıldığını ifade etti.Mobilya ve Dekorasyon Fuarcılık Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı ve İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise İnegöl'ün artık kabına sığmadığını dile getirdi. Aktaş, şöyle konuştu: "Büyüklü küçüklü 2 bin civarında firma, 2 milyon metrekare üretim alanı, beraberinde nüfus ve coğrafi olarak eldeki avantajlarımız. Hükümetimizin 2023 vizyonu gibi İnegölümüzün de hem mobilyada hem genelde 2023 hedefleri var. Mobilyada ihracat hedefine inşallah o yıllara varmadan ulaşacağına hepimiz yürekten inanıyoruz. Mobilya ile yatıyoruz mobilya ile kalkıyoruz. Her geçen gün kendimizi yeniliyoruz. Zaten bir asırdan fazla tecrübemiz var. Allah'a şükürler olsun, Türkiye'de olmayan mobilya müzesi bizde var. Yine Türkiye'de olmayan mobilya tasarım merkezi bizde var."Tören, konuşmaların ardından fuardaki stantlar gezilmesiyle tamamlandı.Stantlarda 195 firmanın ürünlerini tanıttığı fuar, 12 Nisan'da sona erecek. fuar açılışı ve açıklamalar

Kaynak: AA / Ekonomi

Ak Parti Türkiye İnegöl Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title