Haberler

Mitsubishi'de Yakıt Hesabı Skandalı

Güncelleme:

Japon otomobil devi Mitsubishi'nin 600 bin otomobilinin yakıt ekonomisi testlerinde hile yapıldığı ortaya çıktı. Haberden sonra şirketin hisseleri yüzde 15 düştü.

Japon otomobil devi Mitsubishi çalışanlarının otomobillerinin yakıt ekonomisi hesaplarında hile yaptıklarına ilişkin kanıtlar elde ettiklerini belirtti. Söz konusu hileli test sonuçlarına maruz kalan otomobil sayısı 600 bin olarak açıklandı.

HİSSELERİ DÜŞTÜ

Bu araçların 468 bininin Nissan markasına ait olduğu geri kalanın ise Mistubishi'nin kendi markasına ait otomobiller olduğu belirtildi. Mitsubishi'nin konuyla ilgili açtığı şirket içi soruşturma devam ediyor. Haberden sonra Mitsubishi'nin hisseleri yüzde 15 düştü.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Otomobil Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

MMOM:

’El hamdü lillahillezi at’ameni haza ve razekanihi min ğayri havlin minni ve la kuvveh’’. Peygamberimiz şöyle buyurdu: ‘’her kim ymeği yedikten sonra bu duayı okursa, geçmiş ve gelecek günahları affedilir’’. Müslüman sakın ihmal etme.

9
7
yanıtYanıtla
CEMIL DEDE:

TABI ALANLAR VAR COK YAKIYO MITSUBISIH HEMDE KÖKTEN YALAN KAZIK:

3
2
yanıtYanıtla
realite:

beter olsunlar. yalancı hilebazlar

1
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

mitsubişhinin parçaları pahallı piyasası yok japon otolarda sadece toyota corollo iyi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title