Haberler

MİT'e Yapılan Saldırıların Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Darbe girişiminde bulunulduğu gece MİT'e gerçekleştirilen saldırıların görüntüsü, yaşanan dehşeti gözler önüne serdi.

15 Temmuz Cuma gecesi saat 22.00 civarında başlayan FETÖ'nün darbe girişiminde ilk hedeflerinden biri MİT personelinin bulunduğu binaydı.

AA'nın edindiği görüntülerde, helikopter tarafından MİT binasına açılan ateş devam ederken, vatandaşların ellerinde Türk bayraklarıyla darbecilere karşı MİT'e desteğe geldiği görülüyor.

MİT PERSONELİ OTOMATİK SİLAHLARLA ATEŞ AÇTI

Darbecilerin saldırısını püskürtmek için MİT personeli otomatik silahlarla helikoptere karşı ateş açtı.

MİT'E AİT ARAÇ DA ATEŞ ALTINA ALINDI

Saldırı sırasında MİT'in içinden çıkan bir personel aracı da helikopter tarafından ateş altına alındı. Çatışma süresince MİT personelinin bulunduğu bina da helikopter tarafından açılan ateşe maruz kaldı.

SİVİL ARAÇLAR DA ATEŞE MARUZ KALDI

Ayrıca MİT'in bulunduğu yoldan geçen araçlar da helikopter tarafından açılan ateşe maruz kaldı. Sürücüler panikle gittikleri yönü değiştirirken bazıları da ne yapacaklarını bilemedi ve oldukları yerde kaldı.

İlgili Haberler
Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Ajansı Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

Dogru Soyler:

Helikopter asfalta sıkıyor, mit havaya sıkıyor :))

8
14
yanıtYanıtla
muhammet ali:

vatan haineleri bunlar asılmalı ele başları ile birlikte REİSE kimse darbe yapamaz

19
1
yanıtYanıtla
kahraman:

böyle tiyatro mu olur darbe yanlısı pislikler

16
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hahahahahahahahahhahahhahahhahahhhhh

2
12
yanıtYanıtla
Arif:

Eminim ki bu darbeyi yapanlar pkkyi arayipta askerlerimizin yerini soyleyen serefsizlerdir bombalari patlatmak icin ama bu ulke dusmez bir canim var oda feda TURKIYEME

8
2
yanıtYanıtla
METE:

İDAM İSTİYORUZ KİM OLURSA OLSUN VATANINA İHANET EDEN HERKES ASILSIN BU AKP DE OLUR MHP DE OLUR CHP DE OLUR HDP Yİ HİÇ SÖYLEMİYORUM ONLAR KÖKTEN ASILSIN İNŞALLAH.

4
1
yanıtYanıtla
eskr.:

bu hainler darbeyi planlarkene astsubayları iktidara düşmanlaştırmak için astsubayların görev ve temsil tazminatını hükümete yanlış bilgiler vererek verdirmemişlerdir. bunlar aynı zamanda astsubay düşmanı hak gaspedenlerdir 3000 tane albaya 60000 tl tazminat almış olmalarına rağmen darbe yapmışlardır bunların hepsi astsubay düşmanlarıdır arkadaşlar hükümet aklını başına alarak albaylara verdikleri tazminatı geri alarak assubayların görev ve temsil tazminitını hırsızlardan alarak assubaya vermeli

2
2
yanıtYanıtla
saldıray:

Allaha hamdolsun. Allah zulümlerini başlarına geçirdi. su desdisi su yolunda gırılır. füze geliyor füze, ona göre.

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title