Haberler

Miss & Mr Kids Model of Turkey Yarışmasına Başvurular Başladı

Güncelleme:

Bu anlamlı organizasyonun; 12 Mart Cumartesi günü muhteşem final gecesi etkinliğin ana sponsoru olan Agora Alışveriş Merkezi'nde gerçekleşecek.


Behçet Uz Çocuk Vakfı yararına; Rönesans Ajans & Özge Özcan PR Ajans'ın organizasyonu ve Agora Alışveriş Merkezi ana sponsorluğunda bu yıl 2.si düzenlenecek olan Miss & Mr Kids Model of Turkey 2016 yarışmasının başvuruları başladı.

Basın sponsorluğunu Hürriyet ve Habertürk gazetelerinin, fotoğraf çekimi sponsorluğunu Foto Ekrem'in yapacağı, konaklama sponsorluğunu ise Renaissance İzmir Otel'in yapacağı ve co- sponsor olarak Panço, Nilüfer Turizm, Mert Optik, Arkas Otomotiv Ford ve Derece Koleji'nin yer alacağı bu dev organizasyon da, 5 Mart'ta yapılacak olan yarı final elemelerinin ardından 4-8 yaş arası 10 kız ve 10 erkek çocuk finalistlerini belirleyecektir.

YARIŞMANIN BAŞVURULARI BAŞLADI

4-8 yaş arası kız ve erkek çocuklar katılabileceği, Miss & Mr Kids Model of Turkey yarışmasına başvurular başladı. Adaylar, 2 adet fotoğraf ve Behçet Uz Çocuk Vakfı Hesabına 30TL ödeme yapıldığına dair dekont ile şahsen, posta, veya e-mail yolu ile Rönesans Model Ajans'a başvuru yapabilirler. Yarışmanın son başvuru tarihi 2 Mart 2016 saat 17:00 olarak belirlenmiştir.

Türkiye'nin minik modellerinin seçileceği yarışmanın yarı final elemeleri 5 Mart Cumartesi günü Renaissance Otel'de yapılacak, yarı final elemelerinin ardından 4-8 yaş arası 10 Kız ve 10 erkek aday belirlenecektir.
Yarışma finali öncesi kamp dönemi boyunca kız ve erkek çocuk modeller yürüyüş, dans ve koreografi dersleri alacaklar. 2015 yılında ilk kez gerçekleştirilen Miss&Mr Kids Model of Turkey'nin, bu yıl ikinci kez çocuk modellerin seçileceği yarışma heyecanla bekleniyor.

MUHTEŞEM FİNAL GECESİ AGORA ALIŞVERİŞ MERKEZİ'NDE!

İzmir'in fark yaratan alışveriş merkezi Agora Alışveriş Merkezi'nde 12 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilecek final, heyecanla bekleniyor. Türkiye'nin yeni çocuk modellerinin seçileceği yarışma için seçilen 10 kız ve 10 erkek çocuk aday 12 Mart 2016 tarihinde Agora Alıveriş Merkezi'nde podyuma çıkacaklar. Minik prens ve prenseslerin taçlarını giyecekleri muhteşem final gecesinde Agora Alışveriş Merkezi, birbirinden ünlü konukları ağırlayacak. Seçkin markaları ve kaliteli restaurantları ile İzmirlilerin buluşma noktası olan Agora Alışveriş Merkezi ilk defa gerçekleştirilecek olan yarışmanın ana sponsorluğunu üstlenmek ile beraber organizasyona ev sahipliği yapacak. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleşecek olan Miss & Mr Kids Model of Turkey yarışması Behçet Uz çocuk vakfı yararına gerçekleştirilecektir.
Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan; elde edilen gelirin Behçet Uz Çocuk Vakfına bağışlanacağı ve sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde gerçekleşecek olan Miss&Mr Kids Model Of Turkey yarışmasına ikinci kez gerçekleşmesinden ve bu anlamlı organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Türkiye'nin minik modellerinin seçileceği yarışmayı heyecanla beklediklerini söyleyen Noyan; 12 Mart 2016 muhteşem final gecesinin heyecanını birlikte yaşamak için tüm İzmirlileri davet etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Behçet Uz Hürriyet Türkiye İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title