Haberler

Mısır Güvenlik Güçleri Turistlere Ateş Açtı: 12 Ölü

Güncelleme:

Mısır güvenlik güçlerinin Batı Sahra'da turistlerin bulunduğu araçlara terörist sanarak açtığı ateş sonucu 12 kişi öldü, 10 kişi de yaralandı.

Mısır güvenlik güçlerinin, Batı Sahra'da Meksikalı ve Mısırlı turistlerin bulunduğu araçlara terörist sanarak yanlışlıkla açtığı ateş sonucu 12 kişinin öldüğü, 10 kişinin yaralandığı bildirildi.

"TEHLİKELİ BÖLGEDE MÜDAHALE ETTİK"

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Batı Sahra Vahat Bölgesi'nde 4 cipe güvenlik güçlerinin müdahalesi sonucunda 12 kişinin öldüğü, 10 kişinin yaralandığı belirtildi.

Turist olduğu anlaşılan gruba "tehlikeli bölgede" müdahale edildiği duyurulan açıklamada, ölü ve yaralıların Meksika ve Mısır vatandaşı olduğu kaydedildi. Ölü ve yaralılar içerisinde kaç kişinin Meksikalı olduğuna dair bilgi verilmedi.

İNSAN VE SİLAH KAÇAKÇILIĞI İÇİN KULLANILIYOR

Libya sınırında yer alan Batı Sahra'da özellikle de insan ve silah kaçakçılığının sıklıkla yaşandığı gözleniyor. Mısır güvenlik güçleri, bölgede son iki yıldır sınır güvenliğini sağlamak için yoğun bir şekilde bulunuyor.

Kaynak: AA / Güncel

Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (26)

Vatan sever:

Ey bu vatan içinde yasayipta haksızlık eden insanlar vatana saygın yoksa seni yaradanadami kalmadı ne bu hayinlik iyiki ölüm var iyiki hesap günü var

50
5
yanıtYanıtla
MUHİTTİN:

TÜRK POLİSİN KÜRT HALKINA YAPMIŞ OLDUĞU GİBİ AYNI ŞEY 23 VATANDAŞIMIZ CİZREDE KATLEDİLDİ BÜTÜN DUVARLARA ŞU YAZI YAZILIYOR İNTİKAM TUGAYI T. C BURADA SİZ NEREDESİNİZ DİYE KÜRTLERE YAPILAN BU ZULUM BİR GÜN ELBET BURNUNUZDAN GELECEKTİR

6
46
yanıtYanıtla
Vatandaş:

sen kor ve sağır sın sen kurt Müslüman olamazsın Ermenilik var garanti kesin . Kardeşim okul yakan sen hizmet aracı yakan sen devlet aracını yakan sen insanları öldüren yine sen PKK = ASALA biz bunu biliyoruzzzzzzzzzzzzz

yanıt39
yanıt5
62:

Ulan türk askerinin hakkını verin ... Adamlardaki orduya bak yamyamlardan oluşuyor.. Bizim ordu yeminlen bak naif

39
5
yanıtYanıtla
İHVAN:

Mısır hain sisi yönetiminde olduğu sürece her zalimlik yapılır.

29
8
yanıtYanıtla
ellisekiz:

olsun yinede suçlu Tayyip.

16
18
yanıtYanıtla
yurtsever:

Böyle habercilik olmaz olsun, sıkıyorsa kendi ülkenizdeki yaşanan gerçekleri haber yapında görelim türkiyenin basını nekadar özgür.

8
18
yanıtYanıtla
HOPA:

Mısır Askeri desene açıkça neden Halkı yanıltıyorsunuz. . .

20
0
yanıtYanıtla
maho ağa:

İsraili kınıyoruz. . .

15
4
yanıtYanıtla
türk:

turistlerin yasak bölfgede ne işi varmış

15
3
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title