Haberler

Mısır, Türkiye'yi Suçladı: IŞİD'e Destek Veriyorlar

Güncelleme:

Washington Times'da yer alan habere göre; Mısır yönetimi, Türkiye'yi Sina Yarımadası'nda faaliyet gösteren IŞİD militanlarına destek vermekle suçladı.

Ünlü Amerikan yayın organı Washington Times'da yer alan haberde, Kahire yönetiminin Ankara'yı Sina Yarımadası'nda faaliyet gösteren IŞİD militanlarına destek vermekle suçladığı iddia edildi.

"ELİMİZDE KANIT VAR"

Haberde yer alan bilgilere göre; bir Mısır dışişleri yetkilisi de Türkiye'nin Sina'daki IŞİD uzantısı Ensar Beyt El Makdis örgütünü desteklediğini kanıtlayabileceklerini iddia etti. Yetkilinin, "Ensar Beyt El Makdis'in Türk hükümetinin ile bağlantılı olduğuna dair elimizde kanıt var. Türklerin Müslüman Kardeşler ile Hamas'a verdiği destek de cabası" dediği ileri sürüldü.

"ÖNLEM ALMALARI ÇAĞRISINDA BULUNUYORUZ"

Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şükri, "Uzun zamandır bölgedeki tüm ülkelere IŞİD tehdidine karşı önlem almaları çağrısında bulunuyoruz, ancak maalesef Türkiye'de durum başka" dedi.

Mısır'da yayınlanan iktidar yanlısı El Tahrir gazetesi, 23 Temmuz sayısında, MİT adına faaliyet gösterdikleri öne sürülen ve Sina'da ele geçirilen dört IŞİD üyesinin isim ve fotoğraflarını yayınlamıştı. Gazete biri Türk vatandaşı olduğu ileri sürülen bu kişilerin MİT adına çalıştığını da iddia etmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Washington Türkiye Times Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (150)

OSMAN NURİ:

TÜRKİYE CUMHURİYETİ IŞITA PİRİM VERMEZ VELAKİ VERSE BİLE HAKLIDIR NİYEMİ Şİ YÖNETMLERİ SUNİ MÜSLÜMANLARA COK EZİYET CEKTİRMEDİLERMİ BUNLAR YANİ DĞRULARI SÖYLEMEK SUC O BİZM DÜŞMANIMIZ PKKA İLE SAVAŞOYOR PKK ÖLDÜRÜYOR BÜTÜN SÜNÜ MÜSLÜMANLARIN HEPSİ BÖYLE DÜŞÜNÜR

13
61
yanıtYanıtla
halkin sesi:

bu iti sevmem ama dogru söylemis bosuna kizmayin bazi gercekler acidir dostlar

34
17
yanıtYanıtla
..:

Mısır bile farkında, bizim cahil makarna ile şakşakcı grubu hala uyanamadı

24
20
yanıtYanıtla
Azerî Mobil-ANDROID:

Erdoğan ve takımının maskesi düştü. Savaş sucu işlemişti

22
17
yanıtYanıtla
abizer:

bziim receple bunun arasindaki farki soyleyin

15
21
yanıtYanıtla
Konya42:

Sayin ERdogan Milettin Iradesi ile bu Devede Darbe ile basa gecti! Bunu ama senin gibi Silah zoru ile Kürtlerin basina gecen Pkkli Destekcisi nasil anlasinki? Sen Magrana git orada Mus ye!

yanıt4
yanıt9
1 dakika 1 dakika KONYA42 nin yorumunu:

okurmusunuz rica ediyorum,

yanıt0
yanıt0
URFA TEPSİSİ:

LA SİSİ GEL PİSİ PİSİ SANA GİRSİN URFADAKİ TEPSİ İŞTE BUDUR DİYECEĞİMİN HEPSİ

19
16
yanıtYanıtla
Mekansiz:

Aciyorum bizim halkimiza böyle bir ikdarin eline dusmus Erdogan bakti baskan olmuyor erken secim dedi ve savas acti inan ki en sonunda bu isid türkiyenin basina bela olacak beli ama hukumet destekliyor ya hic TV gördünüz mu isid e bir tane bomba atigini dün gece TV baktim suriyede isid askerin gözünün önünde hedek kaziyordu arkadaslar bir olmazsak bu akp ve Erdogan yemin ederim satar bizi barisin sesi olalim

29
5
yanıtYanıtla
tekatar:

yerden göge kadar hakli adam ISID i desterkleyen akp hukumetidir . .

15
18
yanıtYanıtla
Tüm 150 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title