Haberler

Mircea Lucescu: Galatasaray'a Söz Verdim

Güncelleme:

Adı birçok kulüple anılan Rumen teknik direktör Mircea Lucescu'nun, gelen teklifleri "Galatasaray'a söz verdim" diyerek reddettiği ortaya çıktı.

Adı sadece Türkiye'nin değil, birçok Avrupa devinin gündeminde olan Mircea Lucescu, Sarı-Kırmızılılar'ı sevindirecek mesajlar yolluyor. Gelen tüm tekliflere, " Galatasaray'a söz verdim" yanıtını veren Rumen teknik adamın geleceği Başkan Özbek ile yapacağı zirvede netlik kazanacak.

DÜNYA DEVLERİ PEŞİNDE

Uzun süredir Galatasaray'da ve şimdi de Fenerbahçe'de başlayan teknik direktör arayışları paralelinde her zaman olduğu gibi Mircea Lucescu gündemin 1 numarasında. Ancak kurt hocanın talipleri sadece Türkiye'den değil. 12 yıllık Shakhtar Donetsk macerasına kısa süre sonra nokta koyacağını duyuran Rumen Hoca'ya teklif üzerine teklif yağıyor. Şu ana kadar Portekiz'in ünlü kulübü Porto, Fransa'dan Marsilya ve İtalya'dan Lazio, ilgisini aktaran ilk kulüpler. Ancak bu noktada Lucescu'nun tavrı, Galatasaraylılar'ın yüreğine su serpecek türden.

BAŞKANLA GÖRÜŞECEK

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile bir süre önce masaya oturan ve yeni sezon planları hakkında fikir alışverişi yapan Lucescu, kendisine iletilen tekliflere, "Ben sezon sonu için Galatasaray'a söz verdim. Önce Galatasaray ile görüşeceğim. Bu görüşmeden çıkacak sonuca göre karar alacağım." yanıtlarını veriyor. Bu arada Luce'ye yakın kaynaklar, "Hocanın kararında ekonomik tablodan çok gelecek yapılanması ve çalışma şartları belirleyici olacak." vurgusunu yapıyor.

FENERBAHÇE TAKİPTE

Yaşanan bu gelişmeleri Fenerbahçe cephesi de yakından izliyor. Lucescu'nun Galatasaray ile yapacağı görüşmeden hemen sonra Rumen Hoca'dan Sarı- Lacivertliler'in de bir randevu talep edeceği öğrenildi.

(Kaynak: Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mircea Lucescu Galatasaray Fenerbahçe Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı?
500

Yorumlar (11)

hasann:

yemin ediyorum senin haberini görmekten bıktık yaa yeeeeeetttttteeeeeerrrrr

10
0
yanıtYanıtla
selam:

BU GS Yİ LUCESCUDA KURTARAMAZ. .

5
1
yanıtYanıtla
ÇÇ:

HE LAN HEEE GÖRÜRÜZ KİM NEYİ KURTARIYOR

yanıt0
yanıt1
şehmus:

galatasaraya yakışır zaten herkez bunu bilir. birde eğer fenere gitse aziz ve mahmutla yapamaz istifa eder zamanında fenere az laf söylemedi zaten

6
0
yanıtYanıtla
EMEKLI GAZETECI.:

LUCESKUYLA OLUR GALATASARAY BU BASKAN ve Yönetimiyle OLMAZ. DERDINE DEVA BEKLEYEN ACIL HASTA Gibi Gitmeni Bekliyoruz, DURSUN Bey.

5
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Zenit kulübü resmi sitesinden duyurdu lucescuyu. Neyin haberi bu yalan dolan Türkiye.

3
1
yanıtYanıtla
MELİSA:

AHH AMAN CANIM ÇEKTİ BENDE İSTERİMMM AHH YEEE

3
0
yanıtYanıtla
cimbom:

ya başka adammı kalmadı bu ne ya. bıraktıracaklar zorla gs yi bize

0
2
yanıtYanıtla
gsli:

bu yönetimle hic bir şey olmas yine beş macta havlu atarlar

1
1
yanıtYanıtla
esmo:

enkazı belki kaldırır diye umuyorlar bu futbolcularla anca bu kadar nekadar ekmek o kadar köfte

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title