Haberler

Miras Kavgasında 4 Kişiyi Tabancayla Vurdu

Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde miras tartışması yüzünden çıkan kavgada 58 yaşındaki Zeki K., 4 kişiyi tabancayla yaraladı.

Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde miras tartışması yüzünden çıkan kavgada 58 yaşındaki Zeki K., 4 kişiyi tabancayla yaraladı. Yaralılar Sivas'taki hastanelerde tedaviye alındı. Olay bugün öğlen saatlerinde Giresun ili Şebinkarahisar ilçesine bağlı Güvercinlik köyünde meydana geldi. İstanbul'da taksi işletmeciliği yapan ve tatilini geçirmek üzere 1 ay önce köye gelen emekli Zeki K. köydeki camide cuma namazı kıldıktan sonra babası Şerif Koç'tan miras kalan bir bahçe konusunda yakınlarıyla tartışma yaşadı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine Zeki K. tabancasını çekerek, 55 yaşındaki kız kardeşi Kiraz Koç, eniştesi 56 yaşındaki Şükrü Koç, yeğeni 22 yaşındaki Ebru Koç'a ateş açtı. Açılan ateş sonucu Ebru Koç göğsünden, Şükrü ve Kiraz Koç ise bacaklarından yaralandı. Bu sırada seken kurşunlardan biri de köyde yaşayan 21 yaşındaki Tuğba Bayram'ın bacağına isabet ederek yaraladı. Yaralılar köyden özel araçlarla Sivas'ın Suşehri İlçesi'ndeki devlet hastanesine getirildi. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Ebru Koç, Kiraz Koç ve Tuğba Bayram Sivas kent merkezindeki hastanelere sevk edildi. Şükrü Koç ise ilçedeki hastanede tedaviye alındı. Olayın ardından saldırgan Zeki K. kaçtı. Jandarma ekipleri şüphelinin yakalanması için çalışma başlatırken, Zeki K.'nın köy muhtarı Metin Bayram'ı telefonla aradığı ve kısa süre sonra güvenlik güçlerine teslim olacağını söylediği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şebinkarahisar Şükrü Koç Giresun Sivas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title