Haberler

Eto'o, Kendilerini Ziyaret Eden Öğretmenin Elini Öptü

Güncelleme:

Antalyasporlu Eto'o, Fenerbahçe maçı öncesi kendilerini ziyaret eden öğretmenin elini öptü. Futbolcular, küçük çocuklarla fotoğraf çektirdi.

Antalya"daki bir kreşe devam eden 3-5 yaşlarındaki minikler, antreman yapan Antalyaspor futbolcularını ziyaret ederek yarın oynayacakları Fenerbahçe maçı için başarı diledi.

ÇİÇEK VERDİLER

Antalyaspor, yarın oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını bu sabah da tesislerinde yaptığı antremanla sürdürdü. Tesislere öğretmenleri ile birlikte gelen üzerlerinde Antalyaspor forması, ellerinde çiçekler bulunan minikler, kulüp başkanı Gültekin Gencer, Eto'o ve takım arkadaşlarına çiçek verdi.

ETO'O ÖĞRETMENİN ELİNİ ÖPTÜ

Eto'o bir öğretmenin elini öperken, bazı çocukları da kucağına alarak sevdi. Beyin kanaması geçiren ve halen hastanede tedavisi süren teknik direktör Jose Morais için de 'Geçmiş olsun' dileğinde bulunan öğretmenler, yarınki Fenerbahçe maçında da başarı diledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Antalyaspor Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

KRAL ETO:

ESKİŞEHİRSPOR TARAFTARI OLARAK NEREDEN GELDİNİ UNUTMAYAN SEVGİLİ ETO KARDEŞİMİZİ, BU DAVRANIŞINDAN VE MÜTEVAZİLİĞİNDEN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM. KEŞKE BİZİM TAKIMA GELSEYDİN. SANA ESES BANDO BESTELER DE YAPARDI. . .

2
1
yanıtYanıtla
C TİMİ:

BRAVO SAYGIDA KUSUR ETMEMİŞ SONUÇTA BURNU HAVADA KİBİRLİ OLABİLİRDİ

1
0
yanıtYanıtla
herhangi biri:

kadın 10numara öpülmaz mi :)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title