Haberler

Minik Şairden İmza Günü

Sivas'ta küçük yaşına rağmen yazdığı kitaplarla adından söz ettiren Ziya Gökalp Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Elif Sude İlaslan imza günü düzenledi.

Sivas'ta küçük yaşına rağmen yazdığı kitaplarla adından söz ettiren Ziya Gökalp Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Elif Sude İlaslan imza günü düzenledi.

Ziya Gökalp Ortaokulunda gerçekleştirilen imza gününde İlaslan, "Hünkar Nine" adlı hikaye ve şiirlerinin bulunduğu kitabı imzaladı.

Programda konuşan Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Sevim, 11 yaşında iki kitap çıkaran Elif Sude İlaslan ve ailesini tebrik etti.

Yazarlık yolunda ilk adımlarını atan İlaslan'ı iyi bir okuyucu olduğu için de kutlayan Sevim, şunları kaydetti:

"Ortaokul yıllarında kitap yazma cesaretini ve becerisini gösteren öğrencimizi kutluyorum. Tabi yazmak için de okumak lazım. 11 yaşında 800 kitap okumuş bu öğrencimiz bunu başarmış. Ben kendisini bu başarısından dolayı kutluyorum. Tabi velilerimizin de burada katkısı var, onları da tebrik ediyorum. Bu örnekte olduğu gibi biz velilerimizin çocuklarını desteklemelerini ve onların başarısına ortak olmalarını istiyoruz."

Okul müdürü Metin Arslan ise öğrencilerin farklı özellikleri olduğunun eğitimciler olarak farkında olduklarını belirterek, "Biz eğitimciler, sizlerin bu farklı özelliklerini gün yüzüne çıkarıp, ülkemize hizmet etmeniz noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Cesaretini ortaya koyarak kitap ve şiir denemeleri yapan Elif Sude İlaslan'ı yazdığı hikaye ve şiir kitabından dolayı tebrik ederim." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Elif Sude İlaslan, arkadaşları için kitaplarını imzaladı.

Kaynak: AA / Güncel

Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title