Haberler

Minibüs Çarptığı Patpatı İkiye Böldü, Çobanı Altına Aldı

Güncelleme:

Zonguldak'taki kazada minibüs çarpıştığı patpatı ortadan ikiye bölüp dereye düştü, yol kenarında hayvanlarını otlatan çoban minibüsün altında kaldı.

Kaza, akşam saatlerinde Ereğli ile Ormanlı Beldesi arasındaki yolun Süleymanbeyler Köyü mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre Osman Korkmaz, halk arasında 'patpat' olarak bilinen tarım aracı ile sağ şeritte ilerlerken, sol taraftaki köy yoluna girmek için aniden şerit değiştirdi. Patpat bu sırada karşı yönden gelen 28 yaşındaki Cengiz Eşgün'ün kullandığı 67 M 8321 plakalı yolcu minibüsü ile çarpıştı.

YOL KENARINDA HAYVAN OTLATAN ÇOBAN DA ÖLDÜ

Yol kenarındaki akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan kazada minibüs, çarpışmanın etkisiyle savrularak dere yatağına düştü. Bu sırada yol kenarında küçükbaş hayvanlarını otlatan Ziya Sevimli, minibüsün altında kalarak öldü. İkiye bölünen patpatın sürücüsü Osman Korkmaz da olay yerinde hayatını kaybetti. Görüntüde iki aracın çarpışma anı yer alırken, minibüsün Ziya Sevimli'ye çarpma anı, akaryakıt istasyonuna ait reklam balonunun arkasında kaldığı için kameraya yansımadı.

MİNİBÜSTEKİ 3 KİŞİ YARALANDI

Kazada minibüs sürücüsü Cengiz Eşgün ile yanında bulunan yolcular 48 yaşındaki Müzeyyen Çalışkan ve kızı 18 yaşındaki Aslı Çalışkan ise yaralandı. Yaralılar, ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Aslı Çalışkan'ın sağlık durumunun ağır olduğu, diğer 2 yaralının durumlarının iyi olduğu belirtildi.

YAKINLARINI SAKİNLEŞTİRMEK ZOR OLDU

Ölen Osman Korkmaz'ın yakınları, üzeri örtülen cesedin başında ağıtlar yakarak gözyaşı döktü. Jandarma, Korkmaz'ın yakınlarını sakinleştirmekte güçlük çekti. Korkmaz ve Sevimli'nin cesetleri, yapılan incelemenin ardından Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osman Korkmaz Ormanlı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title