Haberler

Minibüs, Karşı Yönden Gelen TIR'ın Dorsesine Çarptı: 2 Ölü, 6 Yaralı

Güncelleme:

Antalya-Burdur il sınırında direksiyon hakimiyetini kaybeden minibüs şoförü, karşı yönden gelen TIR'a çarptı. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Antalya- Burdur il sınırında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.
Antalya-Burdur il sınırında öğle saatlerinde meydana gelen kazada, Isparta'dan Antalya'ya gelmekte olan 49 yaşındaki Hasan Gündoğan idaresindeki 27 P 22 79 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, karşı yönden gelen 62 yaşındaki Ayhan Noyan yönetimindeki 42 AJA 55 plakalı TIR'ın dorsesine sol taraftan çarptı.

İKİ KİŞİ ÖLDÜ

TIR'ın dorsesinin tavanını ayırdığı minibüsün sürücüsü Hasan Gündoğan ile ismi henüz öğrenilemeyen 15 yaşlarındaki bir kız çocuğu hayatını kaybetti. Minibüste bulunan 6 yaşındaki Rabia Çınar, 12 yaşlarındaki Mehmet Şafak ile 1'i kadın 6 kişi yaralandı. Yaralılar Akdeniz Üniversitesi Hastanesi, Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi ve Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

MİNİBÜS SÜRÜCÜSÜ ARAÇ İÇİNDE SIKIŞTI

Kazada hayatını kaybeden minibüs sürücüsünün cenazesini çıkarmak için itfaiye ekipleri beklenirken, kazanın şokunu yaşayan TIR sürücüsünün ise jandarma tarafından ifadesi alındı.

EŞYALAR VE YİYECEKLER YOLA SAÇILDI

Hurdaya dönen minibüsten yola eşyalarla birlikte sucuk ve ekmekler saçıldı. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gündoğan Isparta Antalya Burdur Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

Mumya:

Uyyy ne kaza, ALLAH ım uzak etsin. . fazla sürat yapmamalıyız.

15
0
yanıtYanıtla
CEMAL KARACİĞER:

Ölenlere rahmet , geride kalanlara ALLAH acil şifalar nasip etsin

14
1
yanıtYanıtla
haydar:

Hız! Hız! Hız! Hepsi hızdan! Virajlı yollarda arabanın savrulacağını hesap edemiyorlar vesselam.

8
0
yanıtYanıtla
erhan:

arabaya bakınca sağ kurtulan varsa bundan sonra bari akıllansa ölenler öldü

8
0
yanıtYanıtla
thgmobilWeb@haberler.com:

tirlar çok tehlikeli uzak durmak lazim. uzun yola ciktigimda karsimda tir görürsem yolun en sagina yanasip gidiyorum allah korusun bi carpsa bana altinda kalirim pestilim cikar. tir şoforunun burnu bile kanamaz

7
0
yanıtYanıtla
k.marasliMobil-ANDROID:

yavaş gidin yavaş 80 le gitsen ne vardı 100 ile gidip direksiyon hakimiyetini kaybettin yazık kız çocuğuna ve kendini hayattan kopardin yazik

4
0
yanıtYanıtla
cantürk yılmaz:

Bu gün Isparta dan Antalya ya giderken kazayı gördüm bu yoldan Burdur a da gidiliyor ama Isparta Antalya yoludur, tüm yol tek gidiş tek geliş ayrıca hem virajlı hemde dağların arasından geçildiğinden inişli çıkışlı birde bugün yağmurda vardı, kısacası çok tehlikeli bir yol en ufak kontrol kaybında çok büyük kazalar oluyor, sadece bugün Isparta ya gidiş gelişimde 4 tane çok ciddi kaza gördüm. Allah CC rahmet eylesin çok acı bir durum.

3
0
yanıtYanıtla
AybelmobilWeb@haberler.com:

Kazayı gördük ailece çok etkilendik,yol kapanmıştı,jandarma bizi durdurdu ve cenaze aracı olay yerine ulaştırıldı,o an kanımız dondu.allah rahmet eylesin yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

3
0
yanıtYanıtla
Mehmet Dogan:

Vefaat Edenlere Allahtan Rahmet Kalanlara Bas Sagli Diliyorum Yaralilara da Acil Sifalar ( Dualarimiz Uzerinize Olsun) Kaza Geliyorum Demiyor ne Yazikki Sulumenlili Mehmet

1
0
yanıtYanıtla
mhmt zeynpmobilWeb@haberler.com:

Adalet türkyeyi coktan terk etmis tipki özgecan gibi merhamt insanlari coktn terk etms tipki bu tır söforu gibi eline sigara alip sucunu baskasina yamamaya calisinca adam olunmuyo bi ocaga ates düsurdun bari mertlik yp bn sucluydm de seni vicdanda adamlikta terk etmis bu olayda bi suclu varsa oda türk devleti .

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title