Haberler

Mimarlar Odasından Ulu Camii'yle İlgili Şaşırtan İlan

Güncelleme:

Bursa Mimarlar Odası, şehirlerdeki yapılaşmaya dikkat çekmek için tarihi 'Ulu Camii'nin yıkılıp yerine AVM yapılacağı' şeklinde bir ilan verdi.

Bursa Mimarlar Odası bu yıl Dünya Mimarlar Günü'nü kutlamak için gazetelere ilan verdi. Verilen ilan klasikleşmiş kutlama ilanları gibi değildi.

İlanda 'Bursa'daki Ulu Camii'nin yıkılıp yerine AVM yapılacağı' söyleniyordu. Reklam olmasına rağmen haber gibi tasarlanan ilanı okuyan okuyucular kısa bir süre şaşkınlık yaşadı.

İNŞAATLAŞMAYA DİKKAT ÇEKMEK İÇİN YAPILDI

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Bursa Mimarlar Odası yetkilisi, "Yönetim kurulumuzun bir kararı olarak gazeteye bu tip bir ilan verildi. Türkiye'de son dönemde inşaat alanında malum bir takım şeyler yaşanıyor" dedi.

Akademik odaların kentler tasarlanırken süreçlerin içinde olması gerektiğini belirten yetkili, "Bir 10 yıl sonra şehirlerin durumu ne olacak diye vurgu yapmak istedik. O yüzden böyle bir ilan hazırlandı" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Emlak Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500

Yorumlar (14)

menekşe:

bune terbiyesizlik böyle rezalet. camilerimiz fazlamı geldi utanmazlar .

4
3
yanıtYanıtla
emre mertan:

çarpık şehirleşme fazla geldi. . . .

yanıt0
yanıt0
Doğan:

sen olayı çok farklı anlamışşın bacım

yanıt0
yanıt0
izmirli:

. öyle bir şey yok. başlıkla gaza gelmeyin. o dikkat çekmek için.

yanıt0
yanıt0
Cahil:

İşte bakın görün ay ahali! Yukarıdaki de aynı bu da aynı daha niceleri bunlar gibi! Sadece haberin başlığını okuyarak ahkam kesen, karar veren, hüküm veren, karar veren sonra da bir birini yiyen bir milletimiz var! Okuyun! Adam gibi okuyun!

yanıt0
yanıt0
Darkseid:

TEM otoyolunda bile Site yapılıyorlar tamam dikkat çekmek için yapılmış olabilir ama zemin hazırlığı olmayacağı ne malum ;)

yanıt0
yanıt0
sabit:

yiyiyorsa yıkın!!!

5
0
yanıtYanıtla
samsunlu:

sadece başlıkları okuyup yorum yapmayın biraz da içeriğe bakın arkaşım ya

2
0
yanıtYanıtla
kadir zülfükar:

böyle reklam olmaz bunlar böyle bişey düşündükleri için alt yapı yapıyorlar halktan tepki gelicekmi acaba diye gelmezse bir kaç yıl sonra avm yi yaparlar

1
0
yanıtYanıtla
nazan:

sadece haber başlıgına okuyup yorum yapanlar bide haberin tam okusanız da yorumu öyle yapsanız dikkat çekmek için diyorlar dikkat anladnızmı ?

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title