Haberler

Millilerin Hedefi Kick Boksta Dünya Şampiyonluğu

Dünya Büyükler Kick Boks Şampiyonası'na hazırlanan milli takım sporcuları, Türkiye'yi en güzel şekilde temsil edip takım halinde şampiyon olmayı hedefliyor Kick Boks Milli Takım Antrenörü Günd...

ÖZKAN BEYER - Türkiye'de ilk kez Antalya'da gerçekleştirilecek "Dünya Büyükler Kick Boks Şampiyonası"na Aksaray'da hazırlanan milli sporcular, takım halinde şampiyon olmak istiyor.

Antalya'nın Belek beldesinde 30 Kasım-8 Aralık tarihinde yapılacak şampiyonaya, 100 ülkeden bin 500 sporcu, bin hakem, idareci ve antrenörlerden oluşan 3 bine yakın kişi katılacak. Aksaray Dağılgan Spor Kompleksi'nde kamp çalışmalarını sürdüren 64 milli sporcu, şampiyonada başarı olmak için ter döküyor.

"Sporcularımız gayet formda"

Mili Takım Antrenörü ve Kick Boks Federasyonu Teknik Kurul Üyesi Ahmet Gündüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Dünya Büyükler Kick Boks Şampiyonası'na 64 sporcuyla katılacaklarını söyledi.

Sporculardan 25'inin bayan, 39'unun ise erkek olduğunu dile getiren Gündüz, şunları kaydetti:

"Çok güzel bir hazırlık devresi geçirdik. Şu anda sporcularımız gayet formda. İnşallah hepsi Türkiyemizi en güzel şekilde temsil edecek. İçlerinde çok deneyimli sporcularımız var. Onların öncelikli hedefi İstiklal Marşımızı okutmak. Diğer sporcularımızın da ellerinden geleni yapacaklarına inanıyoruz. Zaten buradaki antrenmanlarda bir kolej takımı hüviyetinde antrenmanlarımıza devam ettik. Antrenör arkadaşlarımızın 5-6'sı dünya birincisi. Yani işin mutfağından gelen antrenörlerle çalışıyoruz."

Gündüz, bir ilke imza atmak istediklerini ifade ederek, "Allah nasip ederse, takım halinde Dünya Büyükler Kick Boks Şampiyonası'nda iyi bir derece hedefledik. Elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Yani tabiri caiz ise oyunu kurallarına göre oynadık, hazırlığımızı yaptık. Şu anda bomba gibi hazır sporcularım karşılaşmaları bekliyorlar" diye konuştu.

- "Hem motivasyon hem de moral açısından çok iyiyiz"

Şampiyonaya katılan sporcuların deneyimli olduklarını vurgulayan Gündüz, "Sporcuların belli bir kısmı uluslararası arenalarda boy gösterdiler. Orada kendilerini ispat ettiler. İnşallah burada hepsi iddialı bir şekilde ülkemizi temsil edecekler. Hem motivasyon hem de moral açısından çok iyiyiz. İnşallah bu, karşılaşmalara da olumlu yansıyacak. Takım halinde hedefimiz şampiyonluk. Eğer şampiyon olursak, bunu öncelikle Türk milletine ve Federasyon Başkanımız Salim Kayıcı'ya hediye etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"Performansımız çok iyi"

Milli sporculardan Yahya Alemdar da Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde spor hayatını sürdürdüğünü belirterek, şöyle devam etti:

"Yaklaşık 10 gündür Aksaray'da kamptayız. Bunun öncesinde 3 aylık bir antrenman sürecinden geçtik. Burada antrenör ve sporcu arkadaşlarımızla iyi bir seviye yakaladık. Performansımız çok iyi. İnşallah dünya şampiyonasında takım halinde iyi bir derece yaparak, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz."

Fatma Simer ise "Kamp güzel geçiyor. Gayet verimli. Hocalarımız bizimle birlikte. Çok iyi çalışmalar yürütüyoruz. Oldukça sağlam çalıştık. İnşallah dünya şampiyonasında elde edeceğimiz başarı ile bu emeğimizin karşılığını alacağız" dedi. - Aksaray

Kaynak: AA / Spor

Ahmet Gündüz Antalya Aksaray Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title