Haberler

Milli Takım Bereketi

Euro 2008'de Mücadele Eden Milli Takımın Çeyrek Final İddiasının Sürmesi Milli Takım Ürünlerinde Satış Patlaması Yarattı.

EURO 2008'de mücadele eden milli takımın çeyrek final iddiasının sürmesi milli takım ürünlerinde satış patlaması yarattı.

Futbolseverler bugünün karne günü olmasını da fırsat bilerek çocuklarına milli takım formaları, şortları ve benzeri ürünleri hediye etti.

Üç büyük kulübün ürünlerini pazarlayan ve Fenerium, GS Store ile Kartal Yuvası'nı aynı çatı altında barındıran İNKA Sportif'in Güneşli'deki Merkez binası bugün futbolseverlerin akınına uğradı. Milli takım ürünlerini alan taraftarlar, Ay-Yıldızlı ekibin Pazar akşamı Çek Cumhuriyeti'ni yenerek, çeyrek finale çıkacağına inandıklarını söylediler.

INKA SPORTİF İletişim Direktörü Serkan Kakilli, renk kirliliğini ortadan kaldırmak ve birliktelik sağlamak için böyle bir fikrin doğduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Karaborsa satılan ürünler, dört büyük kulübümüzün de bir dönem yaşadığı sıkıntılardan bir tanesiydi. Statları dolduran taraftarlar tuttukları takımın ürünlerini karaborsadan alıyorlardı. Görsel anlamda da dışarıdan bakılınca bir birliktelik olmuyordu. Özellikle son zamanlarda bunu Milli Takım'da yaşamaya başladık. İnsanların Milli Takım'ın şapka, forma, şort gibi ürünlerini nereden alırız sorusuna vevap bulsunlar diye böyle bir uygulama başlattık. Bu nedenle Futbol Federasyonu'yla birlikte Milli Takım'ın ürünlerinin satıldığı bir mağaza açtık. Şu anda Türkiye genelinde 124 noktada satışımız devam ediyor.

Özellikle Taksim Meydanı'nda tırımız ve Mecidiyeköy'de standımıza halkın yoğun ilgisi var. 3 büyük kulübümüzün de ürünlerinin satıldığı bir yerdeyiz ve oradan kendi takımının formasını alanlar buraya gelip Milli Takım formasıyla değiştirebiliyor."

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title