Haberler

Milli Savunma Bakanı Yılmaz, Sivas'ta

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Şırnak'ın Uludere ilçesinde 27 gün önce şehit olan jandarma er Musa Topaloğlu'nun ailesini ziyaret etti.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Şırnak'ın Uludere ilçesinde 27 gün önce şehit olan jandarma er Musa Topaloğlu'nun ailesini ziyaret etti.

Yılmaz, AK Parti İl Başkanlığı ve Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nın bayramlaşma programlarının ardından Ulaş ilçesine bağlı Küpeli köyüne gitti. Uludere'de 30 Eylül'de yol kenarına konulan mayının patlaması sonucu şehit olan jandarma er Musa Topaloğlu'nun (21) ailesini ziyaret eden Yılmaz, baba Fatih Topaloğlu ve diğer aile bireyleriyle görüştü.

Bakan Yılmaz, aileye sabır diledi. Vali Zübeyr Kemelek, AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Mehmet Habib Soluk, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ali Taş, Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay ve Ulaş Kaymakamı Ali Altınkaynak'ın da hazır bulunduğu ziyarette, İl Müftüsü Yusuf Şahin şehitler için dua okudu. Duanın ardından Bakan Yılmaz, müftü Şahin'in getirdiği Kur'an-ı Kerim'i baba Topaloğlu'na takdim etti.

Ziyaretin ardından Altınyayla ilçesine bağlı Başören köyü Akkuzulu mezrasındaki Hitit şehri Sarissa'yı gezen Yılmaz, "Kuşaklı Örenyeri" olarak bilinen alan hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Yılmaz, daha sonra Ulaş ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Muhabir: Serhat Zafer

Yayıncı: Ahmet Ekici - SİVAS

Kaynak: AA / Güncel

Uludere Şırnak Sivas Politika Güncel Haberler

title