Haberler

Milli Savunma Bakanı Yılmaz Seçim Sonuçlarının Gösterdiği Uzlaşmayı Gerçekleştirmek İçin Başkanlık...

Milli Savunma Bakanı Yılmaz Seçim sonuçlarının gösterdiği uzlaşmayı gerçekleştirmek için başkanlık yapacağım SEÇİLDİĞİM GÜN BAKANLIK GÖREVİMDEN AYRILIYORUM AK Parti'nin Meclis Başkan adayı ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, TBMM Başkanlığı Sekreterliği'ne Meclis Başkanlığı adaylık başvuru dilekçesini sunduktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Milli Savunma Bakanı Yılmaz Seçim sonuçlarının gösterdiği uzlaşmayı gerçekleştirmek için başkanlık yapacağım

SEÇİLDİĞİM GÜN BAKANLIK GÖREVİMDEN AYRILIYORUM

AK Parti'nin Meclis Başkan adayı ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, TBMM Başkanlığı Sekreterliği'ne Meclis Başkanlığı adaylık başvuru dilekçesini sunduktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Meclis Başkanlığı için 550 milletvekilinden de destek beklediğini dile getiren Yılmaz, umudunun ilk turda seçilmek olduğunu belirterek 25'inci Dönem 1'inci Yasama Yılı için TBMM Başkanlığı'na adaylık dilekçemi bugün verdim. Ak Parti grubu da beni aday gösterdiğine dair dilekçe verdi. Allah hayırlı, uğurlu etsin diyoruz. Meclis'teki 550 milletvekilinin de desteğine talibiz. Oyuna talibiz. Eğer seçilirsek tüm 77 milyonu kucakladığımız gibi Meclis'te de 550 milletvekilinin her birisini kucaklayan ve bu seçim sonuçlarının gösterdiği uzlaşmayı gerçekleştirmek için başkanlık yapacağımı düşünüyorum. Umudumuz ilk turda seçilmek. 550 milletvekilinin desteğine talibiz. Hayırlısını diliyoruz diye konuştu. Meclis Başkanı seçildiği gün Milli Savunma Bakanlığı görevinden ayrılacağını açıklayan Yılmaz, Seçildiğim gün bakanlık görevimden ayrılıyorum dedi. Siyasi parti liderlerinden destek turu için randevu talep edeceğini de kaydeden Yılmaz, Destek turu için siyasi parti liderlerini ziyaret edeceğim. Talepte bulunduk. Sayın genel başkanlardan müsait olduklarında döndüklerinde desteklerini talep edeceğim ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title