Haberler

Bakan İsmet Yılmaz: Elli Kedi Bir Araya Gelse Bir Aslan Etmez

Güncelleme:

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Bir aday var 14 tane parti destekliyor, aslan ile kedi aynı familyadandır her ikisi de kedigillerdendir." dedi.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Bir aday var 14 tane parti destekliyor. Aslan ile kedi aynı familyadandır her ikisi de kedigillerdendir. Ama elli kedi bir aslan yapmaz değil 14 parti eğer böyle kedi gibi 50 parti bir araya gelse AK Parti gibi bir aslan olan, bu milletin derdiyle dertlenen, bu milletin kurmuş olduğu, rotasını çizmiş olduğu hiçbir partiyle denk olamazsınız" dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında Gürün ilçesinde gerçekleştirdiği temasların ardından Sivas merkeze gelen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Fatih Mahallesi'nde düzenlenen genişletilmiş bölge toplantısına katıldı. AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Belediye Başkanı Sami Aydın, İl Başkanı Ziya Şahin, çok sayıda partilinin ve vatandaşın katıldığı toplantıda vatandaşlara hitap eden Bakan Yılmaz, "Cumhurbaşkanlığı milletin birliğini temsil ediyor, devletin organları arasındaki ahengin uyumlu işlemesini sağlıyor" diyerek şöyle konuştu:

"İnşallah biz Cumhurbaşkanını seçersek, milletin taleplerine kulak verecek, önceleyecek ve milletin istediği gibi bir anayasanın çıkmasına öncülük edecektir. İnşallah önümüzdeki dönemde yeni Cumhurbaşkanı ile birlikte anayasayı da yaptığımızda Türkiye'yi 2023 yılına demokrasi çıtasını yükseltmiş olarak girecektir. Aziz milletim sandığın önüne geldiğinde üç tane kişiyi görecek ve karar verecek. Bu millet için en çok hizmeti kim getirdi bundan sonra da kim getirebilir. Bu millet için kim çivi çaktı, bundan sonra da kim çakabilir diyerekten, işte o lider Recep Tayyip Erdoğan'dır."

BAKAN YILMAZ'DAN İHSANOĞLU'NU DESTEKLEYEN 14 PARTİ İÇİN KEDİ BENZETMESİ

Çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na desteğini açıklayan partileri kediye benzeten Yılmaz, "Bir aday var 14 tane parti destekliyor. Aslan ile kedi aynı familyadandır her ikisi de kedigillerdendir. Ama elli kedi bir aslan yapmaz değil 14 parti eğer böyle kedi gibi 50 parti bir araya gelse AK Parti gibi bir aslan olan bu milletin derdiyle dertlenen bu milletin kurmuş olduğu, rotasını çizmiş olduğu hiçbir partiyle denk olamazsınız. Diyorlar ki biz milletin çatısıyız. Allah için hep söylüyoruz Mardin'de CHP'nin ve MHP'nin oyu sıfır, Siirt'te MHP'nin ve CHP'nin oyu sıfır, birisinin Diyarbakır'da oyu sıfır, birisinin Van'da oyu sıfır siz daha Türkiye'yi kuşatamadınız ki Sivas'ın ötesinde yoksunuz, Türkiye'ye çatı olmadınız ki nasıl çatı aday olacaksınız? Bu milletin gerçek çatı adayı, bu milletin Güneydoğu'sundaki, Doğu Anadolu'sundaki, Karadeniz'de, İç Anadolu'da, Akdeniz'de, Marmara'da, Ege'de de temsil eden tek lider var o da Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi.

"RECEP TAYYİP ERDOĞAN DÜNYA LİDERİDİR"

Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın dünyanın her yerinde miting yapabildiğini ifade eden Yılmaz, "Tayyip Erdoğan sadece Türkiye'nin her bölgesinde en çok oyu olan bir lider değildir, öyle bir liderdir ki sadece Türkiye'de miting yapmaz. Mısır'da üniversitede miting yaptığını gördüm. Bakın 14 parti Türkiye'de miting yapabiliyor mu? 14 taneniz bir araya geldiniz bir mitingde adayınızı bu milletle buluşturabildiniz mi? Yok ama bu Recep Tayyip Erdoğan sadece Türkiye'nin lideri değil dünya lideridir. Mısır'a da gitti miting yaptı, Libya'da miting yaptı, Bingazi'de miting yaptı. Dünyada böyle bir lider olmaz Makedonya'ya gitse miting yapar, Kosova'ya, Arnavutluk, Suriye'ye, Pakistan'a gitse miting yapar. Çünkü bu lider dünya lideridir" diye konuştu. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Sivas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title