Haberler

Milli Piyango Biletini Çek, Yepyeni Mercedes'e Bin

Güncelleme:

Bilyoner'in yeni kampanyası 2013 model Mercedes sahibi yapıyor.

Türkiye'nin en çok kazandıran elektronik şans oyunları sitesi Bilyoner.com, yeni kampanyasında bir kişiye çekilişle 2013 model Mercedes-Benz A180 kazandırıyor. Kampanyaya çekiliş hakkı kazanmak için Milli Piyango bileti almak yeterli oluyor. Biletlerini Bilyoner Mobil Site, iPhone, iPad ve Android uygulamaları üzerinden satın alanlar ise çekiliş haklarını iki katına çıkarıyor.

Türkiye'nin en çok kazandıran elektronik şans oyunları sitesi Bilyoner.com, Şubat-Mart kampanyasıyla yine baş döndürüyor. 31 Mart'a kadar devam edecek olan kampanyada bir kişiye çekilişle rüyaların otomobili Mercedes-Benz A180 hediye ediliyor. Sıra dışı çizgileri ile tüm dikkatleri üzerine toplayan Mercedes-Benz A180'e sahip olmak için Bilyoner.com üzerinden Milli Piyango bileti almak yeterli oluyor.

Bilyoner.com'dan satın alınan her çeyrek bilete 1 çekiliş hakkı, her yarım bilete 2 çekiliş hakkı, her tam bilete ise 4 çekiliş hakkı tanınıyor. Üstelik Milli Piyango biletini Bilyoner Mobil Site, iPhone, iPad ve Android uygulamalarıyla alanlar, tam iki kat çekiliş hakkı kazanıyor.

Daha önce 5 defa büyük ikramiye kazandıran Bilyoner.com yeni kampanyasıyla, hem 2013 model Mercedes-Benz A180 hem de 2 milyon TL sahibi olma şansını bir arada sunuyor.

Hayallerindeki otomobile kavuşmak isteyenler için ayrıntılı bilgi www.bilyoner.com'da...

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mercedes Benz Mercedes Bilyoner Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title