Haberler

Milli İttifak"In Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Mitinge katılanlardan detay- Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve Eski Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'nin kürsüye çıkıp selamlaması- Destici'nin konuşması- Kamalak'ın konuşması Genel seçime doğru- Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak: - "Saadet Partisi, bu ülke için bir pusula, İslam alemi için rehber, dünya için ise bir kurtuluş reçetesidir"- Eski Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Destici: - "İnşallah inançlı kadrolar omuz omuza verdik, sizlerin desteği, Rabbimin izni ve takdiriyle güçlü bir grupla meclise gireceğiz ve milli iktidarı kuracağız" Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Saadet Partisi, bu ülke için bir pusula, İslam alemi için rehber, dünya için ise bir kurtuluş reçetesidir" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Mitinge katılanlardan detay- Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve Eski Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'nin kürsüye çıkıp selamlaması- Destici'nin konuşması- Kamalak'ın konuşması Genel seçime doğru- Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak: - "Saadet Partisi, bu ülke için bir pusula, İslam alemi için rehber, dünya için ise bir kurtuluş reçetesidir"- Eski Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Destici: - "İnşallah inançlı kadrolar omuz omuza verdik, sizlerin desteği, Rabbimin izni ve takdiriyle güçlü bir grupla meclise gireceğiz ve milli iktidarı kuracağız" Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Saadet Partisi, bu ülke için bir pusula, İslam alemi için rehber, dünya için ise bir kurtuluş reçetesidir" dedi.İzmit Perşembe Pazarı alanında düzenlenen "Milli İttifak"ın milletvekili aday tanıtım toplantısında konuşan Kamalak, İslam coğrafyasında Osmanlı'nın dağılmasından sonra birçok ülkenin huzur bulamadığını bildirdi.Milletin sorunlarına çare bulmak için yola çıktıklarını vurgulayan Kamalak, "Türkiyemiz hiçbir zaman bugünkü kadar yalnızlığa itilmemişti. Yazıkki, Osmanlı'nın torunlarını Batı'ya, baba katillerine aşık olan yöneticiler, hazır olda bekletiyor. Avrupa ise Türkiye'ye geldiğinde en lüks saraylarımızda ağırlanıyor, buradan ayrıldıklarında tarihin en şerefli milletinin torunlarını katillikten de öte soykırımla suçluyorlar. Türkiye, bu tür suçları hiçbir zaman işlemediği gibi bu duruma da müstahak değildir. Bu gidişi durduracak olan sizlersiniz. Alnı açık, başı dik olarak yaşayabilmemiz için bir araya gelmeliyiz" diye konuştu.Kamalak, hem iktidarın, hem de muhalefet partilerinin milli görüşün işaret ettiği konuları dile getirmeye başladığını, kendilerinin yıllar önce açıkladıkları vaatleri bugün ana muhalefet partisinin ifade ettiğine işaret etti.Kamalak, Anadolu'nun temiz insanlarının kendileriyle beraber olduğunu belirterek, şunları kaydetti: "Saadet Partisi, bu ülke için bir pusula, İslam alemi için rehber, dünya için ise bir kurtuluş reçetesidir. İlk etapta 6 milyon gencimize iş temin etmek durumundayız. Bu nasıl olacak, bu ülke zengin. Yerin altı kıymetli madenlerle dolu, bir devlet politikasını geliştirmemiz lazım. Hele hele bizi soykırımla suçlayan batılılara muhtaç olmamak için üretim seferberliği başlatmamız lazım. Bunun için geliyoruz. Bunun için 'gelin kardeşlerim beraber yürüyelim' diyoruz. Yeniden Türkiye'yi, ecdadın Türkiyesini birlikte kuralım. Tüm insanlık için yeni bir dünya kuralım."

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kamalak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (2)

osmanusta:

Akli selim bu ittifaka oy vermez paralelcilerle gonul bagi olandan ulkeye fayda gelmez

0
2
yanıtYanıtla
erol:

milli ittifak milli iktidar olacak

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title