Haberler

Milli Eğitim Bakanı Avcı 6 Milyonu Aşkın Çocuğumuz Programdan Yararlanacak

Milli Eğitim Bakanı Avcı 6 milyonu aşkın çocuğumuz programdan yararlanacak KALEMİM MUHTEMELEN KIZLARIMIZDAN BİRİNİN SAÇINA TAKILDI Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Ankara'da gerçekleştirilen, Okullarda Kuru Üzüm Dağıtımı Programı Tanıtım Toplantısına katıldı.

Milli Eğitim Bakanı Avcı 6 milyonu aşkın çocuğumuz programdan yararlanacak

KALEMİM MUHTEMELEN KIZLARIMIZDAN BİRİNİN SAÇINA TAKILDI

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Ankara'da gerçekleştirilen, Okullarda Kuru Üzüm Dağıtımı Programı Tanıtım Toplantısına katıldı. Pursaklar Saray İlköğretim Okulundaki toplantıda kısa bir konuşma yapan Avcı; bu uygulama ile Türkiye'de yetişen fındık, ceviz, kuru üzüm gibi kuruyemişlerden 6 milyondan fazla öğrencinin yararlanacağını belirterek Bu program, önümüzdeki yıl ülkemizde yetişen fındık, ceviz gibi takviyelerle sürecek. 6 milyonu aşkın çocuğumuz bu programdan yararlanacak. Şimdiden hayırlı, uğurlu olsun, şifa olsun ifadelerini kullandı. Kuru üzüm dağıtımı programı ile ilgili konuşmasının ardından kendisine ait olan dolma kaleminin öğrencilerle görüşmesi sırasında çocuklardan birinin saçına takılmış olabileceğini söyleyen Avcı, Konuşmam bitti bu kadar. Ama bir şey söyleyeceğim. Benim kalemim birinizde kaldı. Ben çocuklarımızla görüşürken muhtemelen kızlarımızdan birinin saçına bir Pelikan dolma kalem takıldı. Kime takıldıysa benim hediyem olsun. Saçlarınızı kontrol edin. Çünkü sık sık öyle oluyor diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pursaklar Nabi Avcı Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title