Haberler

Milli Atlet, Maraton Şampiyonluğu Hedefine Emin Adımlarla Koşuyor

Güncelleme:

Milli atlet Mehmet Ali Akbaş 20 Eylülde Ayvalık'ta düzenlenen Cunda Trail Koşusu'nu birincilik ile tamamladı.

Hedefinin Avrasya Maratonu'nda birinciliği yabancılardan geri almak olduğunu belirten milli atlet, bu tür yarışlarda aldığı derecelerin moral ve motivasyonunu yüksek tuttuğunu söyledi.

Milli koşucu Mehmet Ali Akbaş, 20 Eylül'de Ayvalık'ta düzenlenen Cunda Trail Koşusu'nda aldığı sonuçla Avrasya Maratonu'na göz kırptı. Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden 300 kişinin katıldığı koşuda 1. olan milli koşucu, "Antrenmanlarımın yanında bu koşulara katılarak moral ve motivasyonumu arttırıyorum. Gördüğüm destek ile Avrasya Maratonu'nda şampiyonluk hedefime de ulaşacağımı düşünüyorum." şeklinde konuştu.

"Bu başarılar gençlerin farklı spor dallarıyla ilgilenmelerini sağlayabilir"

Milli atletin sponsorluğunu yürüten Amplio'nun Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Babaoğlu, "Mehmet Ali Akbaş, gösterdiği başarıyla son yıllarda dikkat çeken bir sporcumuz. Bireysel sporcuların bu şekilde başarılar yakalaması, gençlerimizin spora ve farklı spor alanlarına olan ilgisini artıracaktır" diyerek milli atleti kutladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ali Akbaş Avrasya Ayvalık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title