Haberler

Milletvekili Öztürk, Turizm Öğrencileriyle Buluştu

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencileri ile biraraya geldi.

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencileri ile biraraya geldi.

Turizm Fakültesi'nde düzenlenen programda konuşan Milletvekili Öztürk, öğrencilere iş hayatına atılmadan önce turizm sektörü alanında eğitim almaları tavsiyesinde bulundu.

25 yıl önce Marmaris'e turizm yapmak için geldiğini ve konaklama sektörüne yönelik hazırladıkları yazılımlar ile sektöre hizmet verdiklerini belirten Öztürk, Muğla ve ilçelerinin Türk ve dünya turizminde önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Bölgeye gelen turistin otel tercihinden konaklamasına kadar geçen süreci hazırladıkları Sejour programı üzerinden sağladıklarını anlatan Öztürk, "Aktif bir şekilde Sejour yazılımı sayesinde turizm sektörünün hem problemlerini yakından görme şansım oldu. Hem de turizmin geleceği hakkında fikir sahibi oldum." dedi.

25 yıl önce yerleştiği Marmaris'te bir taraftan turizm ile ilgili çalışmalar yaparken bir taraftan da siyasete atıldığını anlatan Öztürk, bugün milletvekili olarak hizmet üretmeye çalıştığını dile getirdi.

Öztürk, hem siyaset yapıp hem hizmet üretmeye çalıştığına işaret ederek, şöyle konuştu:

"Bu süreçte hem de ülkemizin gelişmesine kafa yorduk. Göreceksiniz o üniversite yılları çok çabuk geçecek. Bu sıralarda oturacağınızı sanıyorsanız, oturmayacaksınız. Bir bakmışsınız dışarıda acımasız bir hayat var. Dışarısı kolay bir alan değil. Bilginin, tecrübenin öne geçtiği, çok çalışanın önde olduğu ve şansların doğru zamanda doğru kullanıldığı zaman. Bu çok önemli. Şans bazen kapıya bir sefer gelir, onu kullanmanız icap eder. O gün, buradan mezun oldunuz zaman karşınızda kocaman bir dünya göreceksiniz."

Bir uçak krizinin ve akabinde yaşanılan olayların siyaseti ve turizmin yanında gençlerin geleceğini de etkilediğine dikkat çeken Öztürk, "Siyaset ve turizm birbirinden ayrılmaz ikili. Şu anda Hollanda ile olan ilişkiler tamamen siyaset ile alakalıdır. İç siyaset. Seçimler vardı, bitti. Turizmin geleceği ve önü açıktır. Allah bizlere öyle bir ülke vermiş, atalarımız bizlere öyle bir ülke miras bırakmış ki yedi bölgesinde ayrı turizm yapabiliyorsunuz." diye konuştu.

MSKÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ozan Bahar ise, amaçlarının mezun olacak öğrencilerinin sektörde faaliyet yürüten, hizmet veren kişilerin deneyimlerini dinlemek olduğunu kaydetti.

Program sonunda Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bayram Akça, Milletvekili Öztürk'e öğrencilere sektör ile ilgili verdiği bilgiler dolayısıyla teşekkür ederek, katılımı anısına Öztürk'e plaket verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Nihat Öztürk Marmaris AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title