Haberler

Milletvekili Etyemez, Ayakkabıcı Esnafıyla Bir Araya Geldi

AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından yürütülen referandum çalışmaları kapsamında AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Aykent Ayakkabıcılar Sitesi Esnafıyla bir araya gelerek destek istedi.

Ak Parti Konya İl Başkanlığı tarafından yürütülen referandum çalışmaları kapsamında AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Aykent Ayakkabıcılar Sitesi Esnafıyla bir araya gelerek destek istedi.

AK Parti Konya İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından yürütülen referandum çalışmaları kapsamında AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve partililer Ayakkabıcılar Sitesi Esnafıyla bir araya gelerek referandum için destek istedi.

Referandumdan güçlü bir evetin çıkacağını söyleyen Milletvekili Etyemez, "Konya AK Parti olarak bütün teşkilatlarımız ve milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, bütün Konya'nın gidilmedik yeri, elini sıkmadığımız vatandaşımız, uğramadığımız yer bırakmayacağız. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde yüzde 50'nin üzerine çıkmak gibi bir endişemiz yok. Ama büyük bir oranda Türkiye genelinde yüzde 60'ın üzerinde ve Konya'mızda da yüzde 80'in üzerinde bir evet desteğini alıp anayasayı değişikliğini gerçekleştirmek istiyoruz. Çünkü bir hükümet sistemi değişikliği oluyor, bir anayasa değişikliği oluyor. Dolayısıyla da toplumun büyük bir bölümünün bu anayasa değişikliğinde destek vermesi 16 Nisan'dan sonraki sürecin de daha sağlıklı bir şekilde yürümesine vesile olacak" ifadelerini kullandı.

Toplantının ardından Milletvekili Etyemez ve beraberindekiler Ayakkabıcılar Sitesi Esnafını ziyaret ederek destek istedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Halil Etyemez AK Parti Karatay Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title