Haberler

Milletvekili Abuşoğlu'nun Hayatını Kaybetmesi

Anavatan Partisi Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Ömer Abuşoğlu'nun Cenaze Törenine Katılmak İçin Gaziantep'e Gelen Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, Bir Süre Önce Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Eski Bakanlardan Mustafa Taşar'ın Ailesine Taziyede Bulundu.

Anavatan Partisi Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Ömer Abuşoğlu'nun cenaze törenine katılmak için Gaziantep'e gelen Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, bir süre önce trafik kazasında hayatını kaybeden eski bakanlardan Mustafa Taşar'ın ailesine taziyede bulundu.

Mumcu, Ömer Abuşoğlu'nun cenazesiyle birlikte dün gece eşi Işıl Mumcu ile birlikte Gaziantep'e geldi. Geceyi otelde geçiren Mumcu, bugün öğle saatlerinde eşi Işıl Mumcu ile birlikte, 3 Ocak 2007 tarihinde Afyonkarahisar yakınlarında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden eski bakanlardan Mustafa Taşar'ın ailesini ziyaret etti. Anavatan Partisi'nin kurucularından olan Mustafa Taşar'ın Değirmiçem Mahallesi'nde oturan annesi Neriman ve kardeşi Namık Taşar'ı ziyaret eden Mumcu, aileye taziyede bulundu. Duygulu anların yaşandığı taziye sırasında, Mustafa Taşar'ın annesi Neriman Taşar, gözyaşlarını tutamadı.

Mumcu'nun Taşar'ın ailesini ziyaretine Anavatan Partisi Grup Başkanvekili Edif Safter Gaydalı ve çok sayıda Anavatan Partisi milletvekili de katıldı.

Bu arada, dün Osmaniye'de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Anavatan Partisi Grup Başkanvekili Ömer Abuşoğlu'nun cenaze işlemleri ise sürüyor. Abuşoğlu'nun ölüm haberi üzerine çevre il ve ilçelerden çok sayıda partili Gaziantep'e geldi. Anavatan Partisi Gaziantep İl Başkanlığı'nda toplanan partililer, Abuşoğlu'nun Ulu Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazına katılacak.

Abuşoğlu'nun cenazesine, Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu ve çok sayıda milletvekilinin de katılması bekleniyor.

Kazada, ağır yaralanan Abuşoğlu'nun gelini Yadigar'ın Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde, torunu Ayşegül Sena'nın ise Osmaniye Devlet Hastanesi'nde yoğun bakım servisinde tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Abuşoğlu'nun eşi Aysel'in ise durumunun iyi olduğu belirtildi.

(OÇ-ST-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title